Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty / Instagram (@prattprattpratt)

De releasedatum werd nog niet bekendgemaakt...

Chris Pratt wordt stemacteur van rosse kat ‘Garfield’ in nieuwe animatiefilm

Naomi Ghyssaert

De stem van de luie kat Garfield zal in de nieuwe animatiefilm van productiehuis Alcon Entertainment ingesproken worden door Marvel-acteur Chris Pratt. Dat werd bevestigd door The Hollywood Reporter.

Onze favoriete Marvel-acteur Chris Pratt en de rosse kater Garfield die gek is op lasagne? De perfecte combo als je het ons vraagt! ‘Garfield’ verscheen voor het eerst als kort stripverhaal in 1978, gecreëerd door Amerikaanse tekenaar Jim Davis. De dikke, rosse kat zorgde telkens voor problemen voor zichzelf én zijn baasje Jon Arbuckle. ‘Garfield’ houdt nu het record als meest verspreide strip ter wereld, die ook al in 2004 en 2006 verfilmd werd door 20th Century Fox. Daarin vertolkte Bill Murray de kat.

Van de makers van ‘Finding Nemo’ en ‘Chicken Little’

Deze keer schrijft de Oscargenomineerde David Reynolds (‘Finding Nemo’) het script, waarbij Mark Dindal (‘Chicken Little’) de regie op zich zal nemen en Sony Pictures de animatiefilm zal uitgeven. Chris Pratt als stemacteur is nog niet zo’n gekke keuze, hij heeft namelijk al heel wat ervaring met voice-overs zoals in de ‘Lego Movie’-films en Pixars animatiefilm ‘Onward’. De 42-jarige Amerikaanse acteur – die in 2019 trouwde met Katherine Schwarzenegger en intussen papa werd van een dochtertje – gaf zelf op Instagram een kleine teaser van zijn volgende rol en schreef erbij: ‘Ach, deze maandag is zo slecht nog niet’.

Op de releasedatum is het helaas nog even wachten. Intussen kunnen we Pratt toch zien schitteren in de nieuwe actiefilm ‘The Onward War’ van Amazon Prime en is hij bezig met de verfilming van ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '