Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Netflix bevestigde het leuke weetje!

OMG: spotte jij deze link tussen het derde seizoen van ‘You’ en ‘Gilmore Girls’?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Jawel, er is een link tussen het derde seizoen van ‘You’ en de serie ‘Gilmore Girls’. Spotte jij ‘m al?

Aaaah TikTok, de plek waar we niet alleen nieuwe muziek en dansjes ontdekken, maar ook waar we meer leren over onze favoriete series en films. Zo ontdekte een gebruiker namelijk dat er een link is tussen ‘You’ en ‘Gilmore Girls’.

Luke’s Diner

In het derde seizoen van ‘You’ opent Love Quinn een bakkerijtje A Fresh Tart in de buitenwijken van Madre Linda. Nu merkte een TikTokker tijdens het bingewatchen van de serie iets héél cools op. In de straat van Loves zaak kan je namelijk Luke’s Diner uit ‘Gilmore Girls’ spotten!

@davidhopping

Reply to @mdavis0688 Love’s bakery is right down the street from Luke’s Diner! #you #younetflix #joegoldberg #lovequinn #gilmoregirls #lukesdiner

♬ original sound – David Hopping

En wie denkt: dat is toeval! Nee hoor, Netflix bevestigde aan E! News dat Luke’s Diner, waar Lorelai haar dagelijkse dosissen koffie haalde, inderdaad gewoon vlakbij is. ‘You’ en ‘Gilmore Girls’ zijn allebei gefilmd op dezelde Warner Bros-locatie in Burbank.

En die twee series zijn niet de enige die zich in die studio afspeelden. Ook in ‘Hart of Dixie’ en ‘Pretty Little Liars’ werd gebruikgemaakt van hetzelfde fictieve stadje. En in ‘La La Land’ is A Fresh Tart eigenlijk de koffiebar waar Emma Stones personage Mia werkte. Zo cool!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '