Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het koppeltje straalt even hard als de prachtige verlovingsring.

‘Familie’-acteur vraagt vriendin ten huwelijk in Parijs

Herlinde Matthys

In ‘Familie’ speelt hij een klootzakske, maar in het echte leven is hij blijkbaar toch een lieverdje én een romantische ziel. Yanni Bourguignon vroeg zijn vriendin Kelly onlangs ten huwelijk in de stad der liefde en zij zei volmondig ja.

Yanni Bourguignon speelt Cédric in de populaire VTM-soap ‘Familie’. Daar haalt hij het bloed onder de nagels van zijn eigen moeder, zijn toekomstige stiefbroer en nog vele anderen. Hoe gemeen en hard hij in de serie is, zo lief en teder is hij in real life.

Prachtige verlovingsring

De acteur ging onlangs met zijn vriendin Kelly op vakantie naar Parijs en dat tripje leek Yanni het perfecte moment om zijn ware liefde ten huwelijk te vragen. ‘Ik ga op reis en ik neem mee: champagne, hoteltickets, 💍 ?! Al een geluk was ze zo zot om ja te zeggen’, schrijft de acteur bij een foto van hun tweetjes op Instagram.

Het is duidelijk dat deze tortelduifjes nog steeds tot over hun oren verliefd zijn op elkaar. En de toekomst ziet er bij deze ook rooskleurig uit. Kelly toont trots de prachtige verlovingsring die rond haar vinger prijkt. Op een tweede foto zie je hoe ze klinken met een glas champagne op dit mooie moment.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukswensen

Kelly deelde krak dezelfde foto’s. ‘Deze man heeft een ring gevonden die rond mijn sumotjes past, dus ik kon niet anders’, typt ze al lachend als onderschrift. ‘Ik zei ja. En ook: “Ma tis voor écht hé?” En dan zei ik opnieuw ja.’ Een reactie die heel wat vrouwen ongetwijfeld zullen herkennen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele ‘Familie’-collega’s wensten het pasverloofd stelletje al een dikke proficiat in de comments. Zo reageerden Sandrine André (Véronique) en Jan Van den Bosch (Zjef) met twee hartjes, Aaron Blommaert (aartsrivaal Raven) schreef ‘Artjes’ en Peter Bulckaen (zijn adoptiepapa Matthias) zei ‘Goed gedaan jongen! Ben trots op jou.’

Nog meer goed nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '