Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik ben blij dat we deze dans doen, want misschien waren het een paar opgekropte traantjes die er nu zijn uitgekomen.'

Nora Gharib wordt emotioneel na dans over ex-man in ‘Dancing with the Stars’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het belooft vanavond weer een topaflevering te worden van ‘Dancing with the Stars’. Terwijl prinses Delphine een technotango zal doen, graaft Nora Gharib in het diepst van haar ziel en brengt ze een dans over haar ex-man.

Van dansen word je blij, maar sommige choreografieën raken ook een gevoelige snaar. Dat is net het mooie aan dans: je kan er werkelijk al je gevoelens en emoties in kwijt. Dat ondervond Nora Gharib (28) aan den lijve tijdens de repetities van haar dansroutine voor deze avond.

‘Het vuur was uit’

Het wordt een emotionele dans want Nora kreeg van haar danspartner Adriàn de opdracht om diep in haar binnenste herinneringen op te graven die haar konden inspireren voor deze routine. Nora koos voor de scheiding van haar ex-man met wie ze zo’n twaalf jaar samen was en die tevens de papa is van haar dochtertje Chams.

‘We hebben veel meegemaakt samen’, vertelt Nora. ‘Maar na een paar jaar waren we te gewend aan elkaar. Het vuur was uit.‘ Gelukkig gingen ze als vrienden uit elkaar en houden ze contact. ‘Ik voel me goed en ik ben gelukkig’, aldus Nora. Maar toch brengt de choreografie en het dansen ervan bepaalde emoties terug naar boven. ‘Het blijft moeilijk’, besluit Nora. ‘Ik ben blij dat we deze dans doen, want misschien waren het een paar opgekropte traantjes die er nu zijn uitgekomen.’

Je kan vanavond, zaterdag 11 december, om 19u45 kijken naar ‘Dancing with the Stars’ op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '