Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© paramount pictures

Met Daniel Radcliffe én Brad Pitt is de sterrencast compleet.

TRAILER: Sandra Bullock en Channing Tatum gaan op schattenjacht in ‘The Lost City’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Channing Tatum, Sandra Bullock, Daniel Radcliffe én Brad Pitt in één film. Dat moet een topper zijn! En als we de trailer van ‘The Lost City’ mogen geloven, worden die verwachtingen helemaal ingelost.

‘The Lost City’ gaat over een succesvolle, maar teruggetrokken schrijfster Loretta (Sandra Bullock) die al een aantal populaire avonturenromans op haar naam heeft staan. Ze is volop bezig aan een tournee om haar nieuwste boek ‘The Lost City’ te promoten wanneer ze ontvoerd wordt door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe). Hij wil dat Loretta hem helpt om de schat te vinden uit de oude verloren stad uit haar laatste werk.

Schattenjacht

‘Gelukkig’ kan ze rekenen op de hulp van Alan (Channing Tatum), de knapperd die telkens model staat voor het hoofdpersonage Dash in haar romans. Hij grijpt deze kans om aan Loretta te tonen dat hij veel meer is dan enkel een mooi snoetje.

Loretta en Alan zijn op elkaar aangewezen en zullen elkaar moeten vertrouwen om te overleven in de jungle. Meer zelfs, de twee willen koste wat het kost zelf de oude schat vinden wat het begin is van een spannend, maar vooral hilarisch avontuur. Of hoe geen echte avonturier en geen echte held, plots wel aan een heel echte schattenjacht beginnen.

Verrassingsoptreden

De trailer slaagde er alleszins al in om dat winterdipje een beetje te bestrijden. We zien hoe Sandra Bullock bloedzuigers verwijdert uit de kont (o ja!) van Channing Tatum, hoe de twee in een wel heel intieme positie aan een klif bengelen en hoe Brad Pitt geheel onverwacht de boel mee komt redden.

PS: de bloedzuigers zijn volgens Channing écht. ‘Anderen zouden misschien valse gebruikt hebben’, zegt de acteur op zijn Instagrampagina. ‘Maar ik zet me altijd volledig in voor een rol.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Lost City’ komt op 23 maart 2022 uit in de bioscoop.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '