Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros. Pictures

We kennen ook meteen de releasedatum.

TRAILER: een hevige strijd, bizarre wezens én veel magie in ‘Fantastic Beasts 3’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Een paar dagen geleden trakteerde Warner Bros. Pictures ons op een teaser van ‘Fantastic Beasts 3’ en nu is het tijd voor het echte werk: de officiële trailer! In ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledoregaan Newt en co opnieuw de strijd aan met de duistere tovenaar Grindelwald.

J.K. Rowling pende niet enkel de fantastische avonturen van Harry Potter neer, de schrijfster nam ons ook mee in de magische wereld die al bestond lang voor Harry geboren werd. Het resultaat is ‘Fantastic Beasts’ dat al in twee films werd gegoten en binnenkort verschijnt het derde deel.

Duister plan

Na ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them‘ in 2016 en ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ in 2018 mogen we in 2022 eindelijk ‘‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore‘ op het grote scherm verwachten.

Perkamentus (Jude Law) roept de hulp in van Newt Scamander (Eddie Redmayne) om de duistere tovenaar Grindelwald (vroeger Johnny Depp en nu Mads Mikkelsen) en zijn al even duister plan om de tovenaarswereld over te nemen te saboteren. De magiezoöloog kan daarvoor rekenen op zijn broer Theseus (Callum Turner) en zijn vrienden: zijn assistente (Victoria Yeates), een Dreuzelbakker (Dan Fogler), een lerares (Jessica Williams) en een tovenaar die van een oude familie afstamt.

Hevige strijd

Op het eerste gezicht lijkt deze bende niet meteen geschikt om het op te nemen tegen het grootste kwaad dat de mensheid (Dreuzels én tovenaars samen) al gezien heeft. Maar ze zijn dapper, hebben stalen zenuwen (bij momenten), onnoemelijk veel doorzettingsvermogen én een gouden hart.

Als we de trailer mogen geloven, belooft het een hevige strijd te worden tussen de verschillende werelden. We zien ook opnieuw heel wat bizarre magische wezens opduiken, de ene soort al wat vriendelijker dan de andere. Die slang, yikes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 
‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ komt op 13 april uit in de bioscoop.
Nog voldoende tijd dus om de twee vorige films én alle ‘Harry Potter’-films te (her)bekijken.

Nog meer kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '