https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Warner Bros.

Bij Warner Bros. laten ze er duidelijk geen gras over groeien.

Deze acteur zou Johnny Depp vervangen in ‘Fantastic Beasts’

Er werd nog maar net aangekondigd dat Johnny Depp niet langer zou meespelen in de ‘Fantastic Beasts’-films, maar bij Warner Bros. laten ze er duidelijk geen gras over groeien. Ondertussen, een kleine week later, hebben ze vermoedelijk al een vervanger voor de acteur gevonden.


Johnny Depp speelde in de eerste twee ‘Fantastic Beasts’-films de rol van slechterik Gellert Grindelwald, maar vanaf de derde film zal zijn personage er iets anders uitzien. Nadat Depp zijn proces tegen de krant The Sun verloor, was voor Warner Bros. de maat vol. Zij vroegen vervolgens aan de acteur om zich terug te trekken uit de filmreeks. Een verzoek dat Johnny Depp ook respecteerde.

Mogelijke vervanger


Bij Warner Bros. moesten ze dus op zoek naar een vervanger voor de acteur, want de productie van ‘Fantastic Beasts 3’ is al volop aan de gang. Al lijkt het erop dat die zoektocht niet lang duurde, want een naam staat torenhoog op hun verlanglijstje. Zo wordt er overal druk gespeculeerd dat Mads Mikkelsen zich de vervanger van Johnny Depp mag noemen.

vervanger johnny depp fantastic beasts
© Getty

Mads Mikkelsen (54) zou al in gesprek zijn met Warner Bros., maar het nieuws werd nog niet officieel bekendgemaakt. Doet de naam van de acteur bij jou niet meteen een belletje rinkelen? In het verleden speelde Mads al mee in ‘Hannibal’ en was hij ook de schurk in ‘Casino Royale’.

Johnny Depp mag dan wel niet langer meespelen in de derde film, maar hij wordt er wel nog steeds voor betaald. Zo krijgt hij van de filmmakers een dikke acht miljoen euro uitbetaald. En dat terwijl hij maar een scène ingeblikt had…

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content