Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: donuttellodonuts

OH JAAA!

YES: Donuttello Mechelen opent deze maand al heel even zijn deuren

Midden april wisten we jullie te vertellen dat Donuttello een nieuwe vestiging zou openen in Mechelen. Nu zijn wij (en jullie ongetwijfeld ook) al enkele maanden vol ongeduld aan het wachten, maar vandaag hebben we eindelijk meer nieuws.


Komiek Kamal Kharmach heeft vorig jaar de donutzaak Donuttello opgericht. Hij heeft al verschillende shops in en rond Antwerpen, en nu komt er nog eentje bij in Mechelen. Je kan er dagelijks kiezen uit meer dan twintig verschillende soorten donuts met lekkere toppings. Bovendien heb je er ook met én zonder vulling. Dat gaat nog heel wat keuzestress geven, jongens!

Wanneer de vestiging in Mechelen zou openen, was nog niet bekend, maar nu hebben we alvast wat meer nieuws voor jullie. Op het definitieve pand is het nog iets langer wachten dan gepland. Door het bouwverlof en andere praktische redenen hebben de werken enige vertraging opgelopen. Gelukkig hebben we wel goed nieuws, want er komt deze maand nog een pop-upwinkel!

Op 25/07 opent Donuttello al heel even zijn deuren in de Geitenstraat 14. Zes weken lang kan je alle donuts proeven en op zoek gaan naar jouw favoriet. Zo weet je tegen de echte opening welk exemplaar je moet bestellen en hoef je niet langer een kwartier te staan twijfelen voor de toog. Wij kunnen alvast niet wachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '