Home Lifestyle Food YUM: dit bruidsboeket bestaat uit donuts

YUM: dit bruidsboeket bestaat uit donuts

I do(nut)!

Instagram @dessertboxes

Op elk trouwfeest verdringen vrouwen elkaar om het bruidsboeket te vangen. Dat zal er met de nieuwste creatie van Dessert Boxes niet op verbeteren. Zij vervingen de bloemen in hun boeket namelijk door donuts.

De traditie zegt dat wie het bruidsboeket vangt de volgende is om in het huwelijksbootje te stappen. Al jarenlang is het dan ook op elk trouwfeest duwen en trekken op de dansvloer om de bloemen van de bruid te kunnen vangen. Dessert Boxes, een bakkerij in Sydney, maakte dit ritueel nu nóg aanlokkelijker door een bruidsboeket te creëren dat bestaat uit donuts in plaats van bloemen.

Promotiestunt

Het is een win-win situatie. Wie het boeket vangt, heeft niet enkel veel kans om als volgende voor het altaar te staan maar ze kan dit ook onmiddellijk vieren met een lekker dessertje. Donut worry, be happy! Het Australische Dessert Boxes opende pas in februari dit jaar. Ze maakten al van bij het begin donutboeketten, en als promotiestunt hielden ze een wedstrijd via sociale media om een origineel bruidsdonutboeket te winnen.

Witte chocolade

Maar liefst 250 vrouwen deden mee, en Paige Burgess kwam uit de bus als de gelukkige winnares. Ze trouwde op 9 september en zowel zij als haar drie bruidsmeisjes droegen de originele boeketten. De bakkerij maakte de donuts vers de ochtend van de trouw. Ze werden speciaal afgestemd op de trouwjurk van Paige: bedekt met witte chocolade en versierd met figuurtjes. Voor de vulling kon ze kiezen tussen nutella, aarbei, chocolade of caramel. Yum!

Bron: Today

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.