Home Lifestyle Food MMM: Hill’s Donuts opent een nieuwe vestiging in Brugge

MMM: Hill’s Donuts opent een nieuwe vestiging in Brugge

DONUT worry, be happy!

Instagram @hillsdonuts

De allernieuwste hotspot in Brugge is Hill’s Donuts. De bekende donutshop opent er binnenkort na Menen en Rijsel zijn derde vestiging vol met onze favo guilty pleasures. Yummieee!

Wie verlekkerd is op donuts kan binnenkort naast COCO Donuts in Brussel of Hoeked Doughnuts in Antwerpen, nu ook richting West-Vlaanderen. In het Venetië van het noorden oftewel Brugge opent Hill’s Donuts zijn nieuwste vestiging. Een winkel vól met de ronde gebakjes in alle kleuren van de regenboog, met alle mogelijke toppings en verschillende smaakjes. Yum!

Bakkerij

Op de website van Hill’s Donuts staat momenteel dat ze binnenkort hun deuren openen in de Noordzandstraat, in het hartje van Brugge. Hun andere vestigingen bevinden zich in Menen en in Rijsel in Frankrijk. De familiebakkerij bestaat al sinds 1973. Ze openden hun eerste exclusieve donutshop in Menen in 2014. In 2017 volgde er eentje in Rijsel en nu is dus Brugge aan de beurt. Yay! Hoe meer donuts, hoe beter.

A post shared by Hill’s Donuts (@hillsdonuts) on

Homer Simpson

Een precieze openingsdatum is nog niet bekend. Wat wel zeker is, is dat de zoete creaties er heerlijk uitzien! Aardbei, violet, appel, vanille-Smarties, speculaas, witte chocolade, kers, kokos, gezouten caramel, cola… Ze brengen een voor een onze innerlijke Homer Simpson naar boven. Van elk eentje alsjeblieft!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.