Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Heel wat Vlaamse topartiesten én een internationale act!

Dit is de line-up voor de tweede week van ‘Tien Om Te Zien’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De eerste opnameweek van ‘Tien Om Te Zien’ zit erop, en het was een feestje! Volgende week staan er opnieuw twee draaidagen gepland vol met spetterende optredens die je niet wil missen. Allen naar ’t zeetje!

Kon je er afgelopen maandag, dinsdag en/of woensdag niet bijzijn in Westende voor ‘Tien Om Te Zien‘? Of wil je kijken of je je luidkeels meezingende zelf kan spotten op het kleine schermpje? Komende zondag 31 juli kan je om 20u35 op VTM naar de allereerste nieuwe uitzending van het muziekprogramma kijken en de allerbeste momenten herbeleven van onder meer Camille, Metejoor, 2 Fabiola en Niels Destadsbader.

Toppers

Smaakt dit naar meer en wil je dit feestje toch eens live bijwonen terwijl je met je voetjes in het zand staat en de zeebries door je haren waait? Komende maandag 1 augustus en dinsdag 2 augustus wordt de zeedijk in Westende opnieuw omgetoverd tot het walhalla van de Vlaamse muziek. VTM maakt de line-up bekend van de tweede opnameweek, en geloof ons: dit wil je niet missen!

Op maandag 1 augustus verschijnen Pommelien Thijs, BOBBY (met Aaron Blommaert), Niels Destadsbader, Cleymans & Van Geel, Camille, Stan Van Samang, Pauline, Margriet Hermans, Sylver, Petra, De Kreuners en de Oekraïense winnaars van het Eurovisiesongfestival Kalush op het podium aan de zeedijk. Op dinsdag 2 augustus zetten Camille, Stan Van Samang, Pauline, Pommelien Thijs, Berre, Olivia & Paul Sinha, Kate Ryan, Andy, Liliane Saint-Pierre, Gala en The Starlings het podium in vuur en vlam. De eerste artiest begint telkens om 20u30 en het feestje gaat door tot 22u15. De iconische tent staat op de zeedijk van Westende ter hoogte van kruising Zwaluwenlaan en Ooievaarslaan. 

PS dit alles is volledig gratis!

Ben je net op reis of heb je al plannen die twee avonden? Niet getreurd: er zijn ook nog liveoptredens op 8, 9 en 10 augustus tijdens een derde opnameweek van ‘Tien Om Te Zien’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '