Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Studios

Deze spectaculaire show combineert lekker eten met theater, muziek en dans.

Dancing queens, unite: je kan je helemaal onderdompelen in de ABBA-sfeer met Mamma Mia! The Party

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie de musical én de films van ‘Mamma Mia!’ al zo’n drieëndertig keer zag, zakt binnenkort best af naar onze noorderburen. Mamma Mia! The Party, een show waarbij je tijdens een diner geniet van een muzikaal spektakel in heuse ABBA-stijl, houdt namelijk halt in Rotterdam.

Elke keer we naar ‘Mamma Mia!’ kijken, worden we onmiddellijk vrolijk! De muziek, de outfits, de kledij, de vibes: alles geeft je een goed gevoel. Wil je écht eens volledig ondergedompeld worden in die Griekse sfeer, dan zak je best af naar de Schiecentrale in Rotterdam. Die wordt binnenkort letterlijk omgetoverd tot een van de gezellige Griekse taverna’s die je op het eiland Skopelos terugvindt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Theater, muziek, dans én lekker eten

Deze locatie is namelijk het decor voor Mamma Mia! The Party. Deze spectaculaire show combineert lekker eten met theater, muziek en dans. Terwijl je smult van een overheerlijk Grieks viergangendiner met onder meer mezze en citroencake, wordt een romantisch, nieuw (!) verhaal van ‘Mamma Mia!’ rondom jou verteld en uitgebeeld. Natuurlijk wordt er ook gezongen en speelt een liveband de beste ABBA-hits. Wel eerst even die mond leegeten, alsjeblieft. Daarna barst een stevig feestje los en mogen alle dancing queens en kings de beentjes losgooien op de dansvloer.

Na succesvolle edities in Londen en Göteborg is Nederland aan de beurt. Een ticketje kostte in de andere steden zo’n 116 euro. Daarvoor krijg je wel drank, eten en een show die maar liefst bijna 4 (!) uur duurt. Het creatieve brein achter dit unieke concept is niemand minder dan ABBA-lid Björn Ulvaeus, die samen met bandlid Benny Andersson de muziek en teksten uitdokterde, dus je weet dat het sowieso authentiek en geweldig zal zijn!

Voorsmaakje

Wanneer Mamma Mia! The Party precies doorgaat in Rotterdam is nog niet bekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn van meer nieuws, dan kan je je inschrijven op deze website. Onderstaande video geeft je alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '