Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dominika Roseclay via Pexels

Ook dit keer maken de eerste 100 klanten kans op een jaar lang gratis donuts.

Dunkin’ opent dit jaar nog een flagshipstore in Brussel

Donutliefhebbers kunnen vandaag alvast een vreugdesprongetje maken. Dunkin’ opende in juni al een vestiging in Antwerpen en eind deze maand is het opnieuw zover. Op 29 december openen ze namelijk een heuse flagshipstore in Brussel.


Onlangs kondigde de Amerikaanse donut- en koffiegigant aan dat ze in België maar liefst vijftien (!) filialen zouden openen. Ondertussen kan je al een Dunkin’ terugvinden in Antwerpen, Wijnegem en in het station Brussel-Zuid. En vanaf volgende week kan je dus nog een extra vestiging terugvinden in Brussel. Op 29 december opent Dunkin’ namelijk een flagshipstore ter hoogte van de Nieuwstraat 2.

Gratis donuts


De opening van de flagshipstore gaat ook deze keer gepaard met de welbekende openingsactie. Al pakken ze het bij Dunkin’ deze keer lichtjes anders aan. Bij de opening in Antwerpen zorgde de actie voor lange wachtrijen die niet erg coronaproof waren. Wie kans wil maken op een jaar lang gratis donuts hoeft dit keer dan ook niet fysiek te gaan aanschuiven in de winkelstraat. Het zijn namelijk de eerste 100 bezoekers die via de website een bestelling plaatsen die kans maken om te winnen. Verder krijgen bezoekers ook nog een warm drankje gratis als ze de app van het donutmerk downloaden en wanneer ze Dunkin’ volgen op Instagram.

Voor de veiligheid van alle gasten en medewerkers vragen ze bij het merk om bestellingen op voorhand via de website te plaatsen. Voor de vestiging in de Brusselse Nieuwstraat kan dit al vanaf vandaag. Woon jij niet in de buurt van de flagshipstore van Dunkin’ of van een van de andere vestigingen? Dan kan je je donuts online bestellen en thuis laten leveren. Op de site van de webshop zelf kan je alvast meer informatie terugvinden over welke postcodegebieden het gaat en op welke dagen er geleverd wordt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '