Home Lifestyle Food Tony’s Chocolonely komt dit jaar opnieuw met een sint- en kerstreep

Tony’s Chocolonely komt dit jaar opnieuw met een sint- en kerstreep

Ideaal voor in die schoen of boom!

tony's chocolonely
© tony's chocolonely

Tony’ Chocolonely vrolijkt onze Sinterklaas en Kerstmis weer extra op door opnieuw hun speciale sint- en kerstreep uit te brengen. De ene kan je in de schoen van je favoriete persoon stoppen, en de andere hang je in zijn/haar/hun boom.

Chocoladerepen die zowel onze smaakpapillen als onze morele waarden kunnen plezieren, ze bestaan! Tony’s Chocolonely is niet alleen superlekker, het is ook het enige merk dat 100 % slavenvrij is. Speciaal voor Sinterklaas op 6 december en de kerstperiode komt Tony’s opnieuw op de proppen met een limited edition reep. De chocoladeletterreep voor die ene goedheilige man met zijn mijter en lange baard bestaat uit romige melkchocolade met stukjes speculoos.

Kerstversiering

Aan de kerstreep werd zoals de vorige jaren een scheutje alcohol toegevoegd. Niks smaakt beter tijdens deze koude dagen dan een heerlijke beker glühwein of chocolademelk. Wel Tony’s Chocolonely brengt deze twee lekkere smaken nu samen in één verrukkelijke reep. De reep van melkchocolade proeft zoet en kruidig met stukjes sinaasappel, kruidnagel, kaneel én rode wijn. Het alcoholpercentage bedraagt slechts 0,1%, dus geen enkel probleem als je meerdere stukjes oppeuzelt.

Deze reep heeft de vorm van een kleine kerstboom én er zit een gaatje in zodat je ze gewoon als versiering in je echte kerstboom kan hangen. Het is sowieso de meest originele kerstbal ooit, al vragen we ons af of dit exemplaar wel lang tussen de dennennaalden zal blijven hangen. En dit keer zal het niet de hond of kat zijn die ermee wegloopt.

Deze twee repen zijn tijdelijk verkrijgbaar in verschillende supermarkten waaronder Delhaize en Colruyt.

Nog meer lekkers: