Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In deze pop-upcinema in Beringen kijk je binnenkort films vanuit een jacuzzi

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De openluchtcinema’s en drive-ins zijn dit jaar aan een heuse comeback bezig. Je kan de komende maanden zowat overal op een veilige én gezellige manier in openlucht naar de film. Organisatoren doen er dan ook alles aan om hun cinema zo aantrekkelijk en uniek mogelijk te maken. De grote winnaar tot nu toe? De pop-upcinema Jacuzzi Cinema at Beringen, waar je binnenkort al badend naar een filmpje kan kijken.


Vorig jaar pakten ze in Amsterdam al uit met een unieke drijf-inbioscoop op het water, maar dit jaar gaan wij nog een stapje verder, en dat ín het water. In oktober kan je in Jacuzzi Cinema at Beringen namelijk vanuit een warme jacuzzi (!) naar een film kijken. Je zit er dus binnenkort met je bubbel in de bubbels. De locatie van de pop-upcinema is trouwens ook een toppertje: de Be-MINE Boulevard in Beringen! Een jacuzzi reserveren kan je nog niet, maar op hun Facebookpagina geven de organisatoren wel al een woordje uitleg.

Safety First


Zo zal het er mogelijk zijn om met maximum zes personen een jacuzzi te reserveren. Bij aankomst krijg je een grote kom popcorn en nóg meer bubbels, weliswaar in de vorm van een glas champagne. Je zal er trouwens ook verschillende andere lekkere drankjes en hapjes kunnen bestellen. Na afloop even drogen? Dan kan je nog 30 minuten meebrullen met de dj van dienst die na de film een setje komt spelen. Volgens de organisatoren zullen de veiligheidsmaatregelen er strikt opgevolgd worden en ze beloven dan ook dat je bezoekje aan de cinema volledig veilig kan verlopen.

Momenteel zal de Jacuzzi Cinema at Beringen slechts drie dagen open zijn: van 9 oktober tot en met 11 oktober, en dat telkens om 16u, 20u en 23u. Een jacuzzi reserveren kan nog niet, maar je kan er wel al eentje winnen op hun Facebookpagina. De ticketverkoop start vanaf augustus. Opgelet, want er zullen maar 25 jacuzzi’s geïnstalleerd worden. Snel zijn is dus de boodschap! Aan welke films we ons mogen verwachten, is ook nog niet duidelijk, maar als we de evenementpagina mogen geloven, zullen er golden oldies gedraaid worden. Za-lig!

Amsterdam


Natuurlijk kunnen ook onze noorderburen niet op hun honger blijven zitten. Zij zijn heer en meester als het aankomt op het verzinnen van toffe concepten. Van een dessertrestaurant over een heuse sangriabar tot een zomerbar in een oude gevangenis, ze hebben het er allemaal! Vooral in de hoofdstad kan je op bijna elke hoek van de straat een tof adresje vinden dat je gewoon móét binnenstappen. Dacht je ze na je bezoekje aan Tony’s Chocolonely Chocolate Bar allemaal gezien te hebben? Think again, want binnenkort opent er ook in hartje Amsterdam, op een tot nu toe  geheime locatie, nog zo’n cinema met jacuzzi’s de deuren. Die zal iets langer openblijven: van 3 oktober tot en met 17 oktober. Alle info vind je eveneens op hun Facebookpagina.

https://www.facebook.com/jacuzzicinema/posts/138620064547945

Meer hotspots: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '