Home Lifestyle Hotspots ALL ABOARD: in deze zomerse pop-up drink je sangria op een groot...

ALL ABOARD: in deze zomerse pop-up drink je sangria op een groot schip

Rode, witte, oranje en zelfs roze sangria? Count us in!

sangria
© Frank Zhang via Unsplash

Heb jij met die zomerse temperaturen van dit weekend wel zin om wat te dobberen op een bootje? Spring dan snel in je auto en zak af richting onze noorderburen in Amsterdam. Daar kan je namelijk sinds begin juli genieten van een glaasje sangria in een zomerse pop-up op het Veronicaschip.

Ontdek jij graag nieuwe adresjes en heb jij nog een plekje vrij in je agenda deze zomer? Dan moet je zeker en vast een keertje afzakken naar Amsterdam-Noord. Op het Veronicaschip opende begin juli namelijk de pop-upbar Sammie Sangria z’n deuren. Het concept hoeven we jullie dus niet verder uit te leggen, want je kan op het schip genieten van verschillende soorten sangria. Count us in!

Oranje en roze sangria

Op de menukaart – waar natuurlijk veel meer op te vinden is dan ons favoriete zomerdrankje – kan je alvast de verschillende soorten ontdekken. Zo serveren ze er naast witte en rode ook oranje ( bevat gin, passievrucht, gember en witte wijn) en roze sangria (op basis van gin, basilicum, aardbei en rabarber). Klinkt veelbelovend, als je het ons vraagt.

Hongertje? Dan kan je er uiteraard iets bestellen om te knabbelen. Bij Sammie Sangria zijn ze gespecialiseerd in ceviche, maar op de kaart staan ook andere (vis)gerechten. Denk bijvoorbeeld maar aan garnaalkroketjes of een moderne variant van de klassieke fishsticks.

Praktisch: Je kan Sammie Sangria terugvinden ter hoogte van NDSM-Pier 1 in Amsterdam. De pop-up is de hele zomer geopend en dit van donderdag tot en met zondag. Check wel zeker vooraf de website als je een bezoekje aan het Veronicaschip wil brengen, want (binnen een plekje) reserveren is verplicht.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.