Home Lifestyle Geniet al dobberend van een film in de drijf-in bioscoop in Amsterdam

Geniet al dobberend van een film in de drijf-in bioscoop in Amsterdam

Ruil je auto op 12 of 13 juli eens in voor een bootje.

© Outdoor Cinema

Wil je een unieke filmavond beleven? Ga dan op 13 of 14 juli naar Amsterdam en geniet onder de blote sterrenhemel vanuit een bootje op het water van een zalige blockbuster.

Het is vaak zonde om tijdens een warme zomeravond in een donkere bioscoopzaal te kruipen. Openluchtcinema’s zijn dan ook the best of both worlds. Je hebt het gezellige terrasjesgevoel én je kan naar een film op groot scherm kijken. In Amsterdam pakken ze het tweede weekend van juli opnieuw uit met een unieke drive-in bioscoop. Het event gaat door op het water, waardoor je je auto dus best voor een keer inruilt voor een bootje.

Weekendje Nederland

Ze kozen niet voor een cliché bootfilm zoals ‘Titanic’. Op vrijdag 12 juli kan je naar de Nederlandse film ‘Amsterdamned’ kijken, en op zaterdag 13 juli staat ‘The Hitman’s Bodyguard’ geprogrammeerd. De dokdeur gaat open vanaf 20 uur, en om 22 uur start de film.

Deze drijf-in bioscoop vindt plaats in Dok 1 Damen Shiprepair in Amsterdam. Voor één bootje met zes passagiers betaal je 90 euro, wat neerkomt op 15 euro per persoon. Kunnen er meer mensen op je schuit, dan betaal je een extra 15 euro per inzittende. Tickets kan je bestellen op de website van Outdoor Cinema.

Trommel je vriendinnen bijeen voor een weekendje Nederland. Regel of huur daar ergens een bootje – eventueel met een knappe kapitein -, stel een heerlijke picknick samen – met voldoende flessen rosé –  en laat je volledig onderdompelen – best niet té letterlijk – in de sfeer van een zalige filmavond terwijl je omringd wordt door tientallen andere bootjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.