Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: dit Utrechtse café opende de deuren in een oud postkantoor

HOTSPOT: dit Utrechtse café opende de deuren in een oud postkantoor

Location on point!

bib
© Pew Nguyen via Unsplash

Heb jij een zwak voor leuke hotspots op bijzondere locaties? Dan verdient Meneer Potter in Utrecht een plaatsje op jouw bucketlist. Het cafeetje maakte namelijk zijn intrede in het oude postkantoor in de stad, dat momenteel ook dienst doet als bibliotheek. Je kan er dus niet alleen een killer kop koffie drinken, maar je kan ook inspiratie verzamelen voor je volgende must-read. Win-win!

Ga jij binnenkort op daguitstap naar Utrecht? Dan moet je zeker halt houden bij Meneer Potter, een stadscafé dat de deuren opende in het oude postkantoor van de stad. Daarnaast doet het pand momenteel ook dienst als nieuwe bibliotheek en je kan er op de bovenverdieping ook smullen van de Japanse keuken. Klinkt veelbelovend, als je het ons vraagt!

Van ontbijt tot diner

Bij Meneer Potter kan je een hele dag terecht en dit voor zowel ontbijt, lunch als diner. Daarnaast kan je er ook gewoon een kopje koffie drinken of gezellig aperitieven met je bubbel. Onze favoriete gerechten op de kaart? Als ontbijt kiezen we voor de hot breakfast bowl (gepocheerd ei met spinazie, tomaat, paprika, rundsworstje en hollandaisesaus) en voor het diner hebben we ons oog laten vallen op de okonomiyaki (Japanse pannenkoek met onder spitskool, tonijn en bosuitjes).

Naast een aantrekkelijke menukaart is ook de omgeving waar je in terechtkomt heel Instagramwaardig. Het oude postkantoor ziet er voor een groot stuk hetzelfde uit, maar de ruimte kreeg enkele hippe en sfeervolle updates. Denk maar aan behangpapier met boekenprint, metershoge boekenkasten die tot boven gevuld zijn met leesvoer én een grote boom in het midden van de ruimte.

Praktisch: Je kan Meneer Potter vinden ter hoogte van de Potterstraat 3 in Utrecht. Het stadscafé is elke dag open en omwille van de huidige omstandigheden is het momenteel verplicht om te reserveren. Voor meer informatie kan je steeds terecht op hun website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.