Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De collectie bestaat uit 8 soorten whisky. Welk huis verkies jij?

Johnnie Walker en HBO brengen exclusieve ‘Game of Thrones’-whisky’s uit

Het is helaas nog wachten tot april op het achtste en laatste seizoen van de hitserie ‘Game of Thrones’. In afwachting daarvan brengen HBO en Johnnie Walker acht whisky’s uit, één voor elk iconisch huis van Westeros.

Heb jij altijd al het gevoel gehad dat je thuishoorde bij de Starks, de Targaryans of de Lannisters? Dan zijn de nieuwe whiskysoorten van Johnnie Walker vast iets voor jou. Samen met HBO brengt het whiskymerk acht soorten scotch uit, een voor elk groot huis uit de Zeven Koninkrijken van Westeros en de Nights Watch.

Het is niet de eerste keer dat HBO en Johnnie Walker samen in zee gaan. Eerder lanceerden ze ook al de Johnnie Walker White Walker-whisky, als verwijzing naar de grote strijd die eraan komt tussen de levenden en de doden.

De nieuwe whisky’s komen wel met een prijskaartje. De duurste flessen zijn die van House Lannister en de Nights Watch. Daarvoor tel je maar liefst 77 euro neer. Verder heb je ook nog een whisky van House Stark voor 57,50 euro en kosten de Targaryans, de Greyjoys en de Tyrells 55 euro. Een fles van House Baratheon en House Tully haal je in huis voor 45 euro.

De acht limited edition flessen zullen vanaf eind februari in de winkels liggen. Welke whisky verkies jij?


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '