Home Lifestyle YES: HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het allerlaatste seizoen van ‘Game...

YES: HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’

En dat deed de zender met een gloednieuwe teaser!

PHOTO NEWS

Heuglijk nieuws voor de fans van ‘Game of Thrones‘, want HBO onthulde zonet de precieze uitzenddatum voor het allerlaatste seizoen van de populaire fantasyreeks. Laat dat aftellen dus maar beginnen!

Fans van ‘Game of Thrones’ zaten hoogstwaarschijnlijk vorige week al op het puntje van hun stoel toen de eerste teaser van het allerlaatste seizoen de wereld werd ingestuurd. Toch wist HBO dat enthousiasme gisterenavond nog een niveau hoger te tillen, want de televisiezender maakte namelijk op Twitter bekend dat ze de exacte uitzenddatum zouden onthullen. Uiteraard deden ze dat in stijl. Jawel, op het einde van een gloednieuwe teaser prijken uiteindelijk de langverwachte letters en cijfers: 14 april.

Zes afleveringen vol spanning

In de nieuwe teaser ‘Crypts of Winterfell’ zien we trouwens hoe Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow op het einde van een lange tunnel hun eigen standbeelden zien staan. Wanneer ze die ontdekken, blaast een koele wind plots de fakkels uit en bevriest zowat de hele omgeving rondom hen. De boodschap luidt trouwens om van elke seconde te genieten, want het laatste seizoen zal amper zes afleveringen duren. HBO belooft wel dat elke aflevering als een Hollywoodblockbuster zal aanvoelen. Wie nu al afkickverschijnselen vertoont, kan alvast uitkijken naar de prequel van ‘Game of Thrones’, die zich duizenden jaren eerder zal afspelen. De opnames daarvoor starten trouwens binnenkort, maar eerst zullen wij volop genieten van het achtste seizoen! Wie nodig jij uit op je sofa? 😉

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.