Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

En dat deed de zender met een gloednieuwe teaser!

YES: HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’

Chloë Foubert

Heuglijk nieuws voor de fans van ‘Game of Thrones‘, want HBO onthulde zonet de precieze uitzenddatum voor het allerlaatste seizoen van de populaire fantasyreeks. Laat dat aftellen dus maar beginnen!


Fans van ‘Game of Thrones’ zaten hoogstwaarschijnlijk vorige week al op het puntje van hun stoel toen de eerste teaser van het allerlaatste seizoen de wereld werd ingestuurd. Toch wist HBO dat enthousiasme gisterenavond nog een niveau hoger te tillen, want de televisiezender maakte namelijk op Twitter bekend dat ze de exacte uitzenddatum zouden onthullen. Uiteraard deden ze dat in stijl. Jawel, op het einde van een gloednieuwe teaser prijken uiteindelijk de langverwachte letters en cijfers: 14 april.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zes afleveringen vol spanning


In de nieuwe teaser ‘Crypts of Winterfell’ zien we trouwens hoe Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow op het einde van een lange tunnel hun eigen standbeelden zien staan. Wanneer ze die ontdekken, blaast een koele wind plots de fakkels uit en bevriest zowat de hele omgeving rondom hen. De boodschap luidt trouwens om van elke seconde te genieten, want het laatste seizoen zal amper zes afleveringen duren. HBO belooft wel dat elke aflevering als een Hollywoodblockbuster zal aanvoelen. Wie nu al afkickverschijnselen vertoont, kan alvast uitkijken naar de prequel van ‘Game of Thrones’, die zich duizenden jaren eerder zal afspelen. De opnames daarvoor starten trouwens binnenkort, maar eerst zullen wij volop genieten van het achtste seizoen! Wie nodig jij uit op je sofa? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '