Home Lifestyle Food MUST HAVE: ‘Game of Thrones’ lanceert eigen limited edition whisky met Johnnie...

MUST HAVE: ‘Game of Thrones’ lanceert eigen limited edition whisky met Johnnie Walker

Om de helse wachttijd op het allerlaatste seizoen een beetje te verzachten.

© HBO / Johnnie Walker

In samenwerking met HBO en ‘Game of Thrones’ brengt Johnnie Walker de nieuwste White Walker by Johnnie Walker uit. Deze limited edition whisky is geïnspireerd op de White Walkers.

Valt het wachten op het allerlaatste ‘Game of Thrones’-seizoen jou ook enorm zwaar? Dan hebben whiskymerk Johnnie Walker en het Amerikaanse betaalkabeltelevisienetwerk HBO goed nieuws. Ze brengen, om de helse wachttijd een beetje te verzachten, namelijk een limited edition whisky uit ter ere van de hitserie.

De Scotch die volledig geïnspireerd is op de White Walkers, de meest raadselachtige en gevreesde personages in ‘Game of Thrones’, bevat tonen van gekarameliseerde suiker, vanille en verse rode bessen met een vleugje boomgaardfruit

Betoverde fles

Het ijzige wit-blauwe design van de fles brengt je regelrecht naar de Frozen North. De iconische Johnnie Walker Striding Man werd voor de gelegenheid in een harnas gehesen om de Night King te trotseren. ‘Winter is Here’, staat er te lezen op de flank van de fles. De fles werd bovendien voorzien van een temperatuurgevoelige inkttechnologie. Wanneer de fles bevroren is, komt het volledige design pas echt tot zijn recht.

Het achtste en laatste ‘Game of Thrones’-seizoen zal in de eerste helft van 2019 verschijnen. Gelukkig kan je ter afwachting deze whisky al vanaf oktober kopen bij Colruyt en Delhaize zolang de voorraad strekt. De aanbevolen verkoopsprijs is € 36,49 voor een fles van 700 ml.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.