Home Lifestyle Food SANTÉ: ‘Game of Thrones’-biertje komt naar België

SANTÉ: ‘Game of Thrones’-biertje komt naar België

Game of Thrones
© HBO

Goed nieuws voor fans van ‘Game of Thrones’: in 2019 mogen we ons niet enkel aan een gloednieuw seizoen van de populaire serie verwachten, ook het speciale Iron Throne-bier vindt volgend jaar ein-de-lijk zijn weg naar België.

Fans van de populaire reeks ‘Game of Thrones‘ zitten ongetwijfeld al op het puntje van hun stoel te wachten op het gloednieuwe seizoen dat volgend jaar op het scherm komt, maar er is nog meer om ongeduldig van te worden. Het Iron Throne-bier, dat door Amerikaanse fans van de serie alvast gesmaakt wordt, zal in 2019 eindelijk ook zijn langverwachte intrede doen in ons land.

Iron Throne

Het speciale biertje, dat trouwens door een zusterbrouwerij van Duvel-Moortgat in Amerika gebrouwen wordt, zal in een beperkte selectie cafés exclusief verkrijgbaar zijn binnen het horecaprogramma ‘Suggesties van de patron‘, samen met nog andere speciaalbieren als Tank7 en N’Ice Chouffe. De Iron Throne heeft een lichte, goudkleurige ambertint en een zachte smaak met kruidige afdronk. Op het etiket prijken de symbolen van de Great Houses en de Iron Throne. Dit maakt het wachten op het nieuwe seizoen nét iets draaglijker, denken wij dan.

Iron Throne-bier

Lees ook: