Home Lifestyle Makers ‘Game of Thrones’ verklappen eindelijk uitzenddatum nieuw seizoen

Makers ‘Game of Thrones’ verklappen eindelijk uitzenddatum nieuw seizoen

We krijgen ook een korte, spannende teaser te zien: #ForTheThrone.

© hbo

We weten eindelijk wanneer het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ wordt uitgezonden. In april volgend jaar mogen we ons schrap zetten voor de ongetwijfeld spannende ontknoping.

Marco Borsato zong ooit: ‘Afscheid nemen bestaat niet.’ Maar helaas komt er wel een einde aan een van onze favoriete series ooit. We wisten al dat het we het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ in de eerste helft van 2019 mochten verwachten. Dat was natuurlijk heel vaag, want die eerste helft kan lopen van januari tot juli. En we kunnen eerlijk gezegd écht niet meer wachten tot volgende zomer!

Het zevende seizoen is ondertussen al zo’n anderhalf jaar geleden – het beeld van een van Daenerys’ draken die een white walker is geworden staat op ons netvlies gebrand – en we willen eindelijk weten wie de ijzeren troon verovert en zo dus zal heersen over de zeven koninkrijken. HBO verlost ons nu uit ons lijden en maakt de releasedatum bekend van het achtste seizoen. In april mogen we op het puntje van onze zetel gaan zitten voor de grote finale!

Korte teaser

De afgelopen maanden waren de opnames van de laatste zes afleveringen volop aan de gang. Om ons geduld te belonen, krijgen we een kort filmpje voorgeschoteld als teaser. De insteek van het laatste hoofdstuk is duidelijk: elke oorlog, elk verraad, elk bondgenootschap, elk risico, elk gevecht, elke opoffering en elke dode. Allemaal #ForTheThrone.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.