Home Lifestyle ‘The Mountain’ uit ‘Game of Thrones’ stapt in huwelijksbootje

‘The Mountain’ uit ‘Game of Thrones’ stapt in huwelijksbootje

Hij meet 2m06 terwijl zijn vriendin amper 1m57 lang is.

Instagram @kelc33

Hafþór Júlíus Björnsson, beter bekend als Gregor Clegane of ‘The Mountain’ uit ‘Game of Thrones’, trouwde afgelopen weekend met zijn vriendin Kelsey Morgan Henson. Niet alleen hun liefde voor elkaar is groot, maar ook hun verschil in lengte.

Hafþór (29) is een van de sterkste mannen ter wereld. Zijn indrukwekkende postuur leverde hem een rol op in de succesvolle serie ‘Game of Thrones’. Hij speelt Gregor Clegane of ‘The Mountain‘, de persoonlijke bodyguard van Cersei Lannister.

Hoogteverschil

De reus toonde afgelopen weekend dat hij eigenlijk een klein hartje heeft, en dat klopt vooral voor zijn vriendin Kelsey (28). Het koppel is een dik jaar samen en beloofde elkaar eeuwige trouw in IJsland. Hafþór postte daarna een schattige foto van hun tweetjes. Kelsey lijkt inimini in zijn sterke armen en dat is eigenlijk ook in werkelijkheid zo!

Ondanks zijn indrukwekkende lengte van 2m06 viel Hafþór niet voor een grote vrouw. Kelsey meet slechts 1m57, dat is exact 49 cm of zo’n halve meter kleiner dan haar kersverse echtgenoot.

Op liefde staat geen leeftijd én geen lengte, want de twee trekken zich duidelijk niks aan van het hoogteverschil. ‘Ik kijk ernaar uit om deze grote jongen de rest van mijn leven voort te trekken’, grapt Kelsey bij een van de trouwfoto’s. ‘Ik hou van je nu en voor altijd, en ik beloof aan je zijde te staan tijdens alles wat het leven ons brengt.

Ook Hafþór schreef een emotionele boodschap op Instagram. ‘Het is met veel plezier dat ik Kelsey Morgan Henson mijn vrouw mag noemen. Ik mag deze prachtige vrouw door dik en dun voor de rest van ons leven vasthouden. Ik ben zo enthousiast voor alle avonturen die we in de toekomst samen zullen overwinnen.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.