Home Lifestyle Televisie Nathalie ‘Missandei’ Emmanuel: ‘Het laatste seizoen van “Game of Thrones” wordt hartverscheurend’

Nathalie ‘Missandei’ Emmanuel: ‘Het laatste seizoen van “Game of Thrones” wordt hartverscheurend’

'Omdat het het laatste seizoen is, zullen de emoties groter en intenser dan ooit zijn.'

PHOTO NEWS

Na 8 jaar lang hun avonturen te hebben gevolgd, nemen we volgend jaar voorgoed afscheid van Jon Snow en co. Volgens Nathalie Emmanuel, de Britse actrice die de rol van Missandei vertolkt, wordt het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones‘ niet alleen enorm spannend, maar ook hartverscheurend.

Fans moeten dan nog wel tot volgend jaar geduld hebben voor ze weten hoe het verhaal eindigt voor Arya Stark en co., Nathalie Emmanuel drukt hen in een interview met de Indische krant Hindustan Times op het hart dat het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ ‘het wachten waard is’.

‘Het laatste seizoen will blow your mind

Volgens de Britse actrice met Caraïbische roots zullen alle verhalen op een spannende, maar ook hartverscheurende manier worden afgesloten.

‘Dit seizoen zal ongelofelijk bevredigend zijn voor de kijker. Eindelijk zullen we te weten komen hoe de personages en hun verhaallijnen eindigen. De manier waarop zal erg spannend, maar ook hartverscheurend zijn. It will blow your mind, aldus de 29-jarige Emmanuel.

‘Omdat het het laatste seizoen is, zullen de emoties groter en intenser dan ooit zijn’, belooft Emmanuel, die de rol van Daenerys Targaryens (een rol van Emilia Clarke) rechterhand Missandei vertolkt in de fantasyreeks. ‘We hebben er heel hard aan gewerkt en ik kijk er ontzettend naar uit om het resultaat eindelijk aan de fans te kunnen tonen.’

Vorige maand maakte HBO bekend dat het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ in de eerste helft van 2019 op de buis zal verschijnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.