Home Lifestyle NOOO: er zullen heel wat geliefde personages sneuvelen in de allerlaatste afleveringen...

NOOO: er zullen heel wat geliefde personages sneuvelen in de allerlaatste afleveringen van ‘Game of Thrones’

De finale wordt enorm dramatisch!

Pinterest

De productie en cast van ‘Game of Thrones’ kwamen onlangs samen om het script van de allerlaatste afleveringen door te nemen. Er is goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat er opnieuw heel wat personages zullen sterven. Het goede nieuws is dat het een zalige finale wordt, aangezien iedereen achteraf een kwartier lang applaudisseerde.

In 2019 komt het achtste en allerlaatste seizoen van onze favoriete serie ‘Game of Thrones’ uit, snif! Aan alle mooie liedjes – of in dit geval series – komt helaas een einde. En dat einde belooft enorm spannend te worden! De productie en de acteurs kwamen onlangs allemaal samen om het script van de zes laatste afleveringen door te lezen. Een van die HBO-medewerkers licht alvast een tipje van de sluier op.

Sterven

‘Het was een magisch moment’, aldus Francesca Orsi, de senior vicepresident van drama bij HBO. ‘Niemand van de cast had het script al op voorhand gelezen en one by one they started falling down to their deaths.’ Die laatste zin is een Engels uitdrukking die kan slaan op het feit dat de acteurs enorm verbaasd waren over de verhaallijn, óf het is een subtiele hint dat er opnieuw letterlijk heel wat personages zullen sterven! Als trouwe fans van de serie vrezen we het laatste, want als er één programma is dat niet bang is om de populairste hoofdpersonages te laten sneuvelen, dan is het ‘GOT’ wel.

Staande ovatie

Hoe dan ook, het einde wordt drama in het duizendste kwadraat. We verwachten eerlijk gezegd ook niet minder dan een ‘onze-mond-valt-open-en-we-worden-van-onze-sokken-geblazen’-finale. Na de lezing volgde volgens haar een staande ovatie van minstens een kwartier. ‘Iedereen had tranen in zijn ogen en klapte in zijn handen’, aldus Francesca.

Spin-off

Ze verklapte ook al dat er sowieso een spin-off komt van de serie. ‘Het zou een misdrijf zijn om niet verder te gaan met dit verhaal’, aldus Francesca. ‘Daarom komen er zeker drie, vier of vijf spin-offs. We pakken het groots aan!’ Wij hopen stiekem dat Jon Snow het laatste seizoen overleeft, zodat-ie een plekje kan krijgen in de spin-off! Fingers crossed…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.