Home Lifestyle ZIEN: eerste beelden van allerlaatste ‘Game of Thrones’-seizoen

ZIEN: eerste beelden van allerlaatste ‘Game of Thrones’-seizoen

Ein-de-lijk!

HBO

We zitten allemaal vol spanning te wachten op het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’. HBO zendt de finale pas volgend jaar uit, maar loste nu al de eerste beelden.

We hebben er ons ondertussen al – met de nodige traantjes – bij neergelegd dat we afscheid moeten nemen van een van de allerbeste series ooit. In de eerste helft van 2019 zendt HBO het achtste en meteen ook laatste seizoen uit van ‘Game of Thrones’.

We wachten vol spanning af hoe het zal aflopen met Jon – yummie – Snow, Sansa en Arya Stark, Daenerys en co wanneer het allesverwoestende leger van de white walkers de zeven rijkdommen binnenvalt. We werden de afgelopen maanden al om de oren geslagen met tal van zogezegde spoilers van de acteurs zelf. Zo lieten Sophie Turner en Maisie Williams veelbetekende tattoos zetten die volgens fans heel wat prijsgaven over de afloop van de serie.

Gelukkig licht HBO nu een klein tipje van de sluier. Ze lossen de allereerste beelden van het nieuwe seizoen in een promofilmpje over wat je allemaal mag verwachten dit najaar en volgend jaar op de zender. Dat klein tipje mag je heel letterlijk nemen, want de teaser met vers materiaal duurt slechts 3 luttele seconden. Daarnaast zie je oude beelden uit de vorige GOT-seizoenen en nieuwe beelden van andere HBO-series zoals Big Little Lies en True Detective.

IJzige blik

We zien in het korte fragment hoe Jon Snow zijn zus Sansa omhelst, maar het is niet zo’n warm weerzien in Winterfell en haar ijzige blik voorspelt niet veel goeds. Fans vermoeden op basis van de beelden dat er een strijd zal ontstaan tussen de roodharige en de Mother of Dragons Daenerys.

We wisten natuurlijk op voorhand al dat we niet té veel mochten verwachten aangezien de opnames van de laatste zes afleveringen nog volop aan de gang zijn. In december zitten de draaidagen erop voor de acteurs en we kunnen het eindresultaat in de eerste helft van 2019 op ons kleine scherm verwachten.

Benieuwd naar de beelden, check het onderstaande filmpje vanaf 1:10.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.