Home celebs Taylor Swift brengt binnenkort een nieuwe versie van ‘Red’ uit

Taylor Swift brengt binnenkort een nieuwe versie van ‘Red’ uit

Swifties, mark your calendars!

Taylor Swift Red
© Getty

Swifties, mark your calendars! Taylor Swift brengt dit jaar nog een nieuwe versie van ‘Red’ uit. Het ondertussen grijsgedraaide album uit 2012 zal nu maar liefst dertig nummers bevatten. ‘Eentje daarvan is zelfs tien minuten lang’, meldt de 31-jarige zangeres vol trots op Instagram. Dat wordt weer luidkeels meezingen dus.

Na een heftige ruzie over muziekrechten met haar oude label en oud-manager Scooter Braun besloot Taylor Swift om haar eerste zes albums opnieuw op te nemen. Hoewel vlammende ruzies nooit leuk zijn, zijn fans daar nu echter niet zo rouwig om. De eerste heruitgave, die van haar ablum ‘Fearless’, was namelijk een schot in de roos en bracht haar zelfs een albumrecord op. Eentje dat eerder op naam van The Beatles stond, dus dat zegt wat. Gisteren maakte Taylor geheel onverwachts de releasedatum van haar tweede heruitgave bekend. Die zal namelijk op 19 november in de rekken liggen en zal vooral onze gebroken harten weten te helen.

Een moeilijk moment in haar leven

In een lang bijschrift legt de zangeres uit wat het album toen voor haar betekende. ‘Muzikaal en tekstueel leek Red op een persoon met een gebroken hart’, pent ze neer. ‘Het lag aan diggelen, een beetje zoals een gebroken mozaïek van gevoelens die op de een of andere manier allemaal bij elkaar pasten. Gelukkig, vrij, verward, eenzaam, verwoest, euforisch, wild en gekweld door herinneringen uit het verleden. Net zoals je beste vriend die je midden in de nacht belt en maar doorgaat over hun ex, kon ik gewoon niet stoppen met schrijven.’

Op ‘Red’ pronken dan ook pareltjes als  ‘We Are Never Ever Getting Back Together’, ‘I Knew You Were Trouble’, ‘22′ en ‘Everything Has Changed’, de collab met Ed Sheeran. Voldoende hits om je karaoketalent nog eens voor boven te halen, al zijn wij vooral benieuwd naar de onuitgegeven nummers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: