Home FASHION & BEAUTY Beauty Miley Cyrus is het gezicht van Gucci’s nieuwe eau de parfum Flora...

Miley Cyrus is het gezicht van Gucci’s nieuwe eau de parfum Flora Gorgeous Gardenia

'Miley Cyrus is een artiest met een geest die zowel rock-'n-roll als eclectisch is.'

miley cyrus gucci
© Getty

Terwijl Angèle schittert in de campagne van Chanels nieuwe oogmake-up, schaart Miley Cyrus zich achter een ander highendmerk. Gucci lanceert een nieuwe geur en koos de ‘Plastic Hearts’-zangeres als gezicht.

Creatief directeur Alessandro Michele ontwikkelde voor Gucci een nieuwe geur. De eau de parfum Gucci Flora Gorgeous Gardenia wordt deze zomer gelanceerd. In de promofoto’s en -video, geregiseerd en gefilm door Petra Collins, zal niemand minder dan Gucci-ambassadrice Miley Cyrus te zien zijn als gezicht van het geurtje.

Kenmerkende individualiteit

De celeb werd gekozen door het highendmerk vanwege haar kenmerkende individualiteit. ‘Miley Cyrus is een artiest met een geest die zowel rock-‘n-roll als eclectisch is. Ik bewonder haar en ik denk dat ze de geur en het verhaal van de nieuwe Gucci Flora Gorgeous Gardenia perfect zal belichamen’, aldus Alessandro Michele.

© Gucci

De nieuwe Gucci-parfum Flora Gorgeous Gardenia is vanaf 30 juli beschikbaar op Gucci.com en vanaf 1 augustus in geselecteerde Gucci-winkels, detailhandelaars en parfumerieën wereldwijd.

Lees ook: