Home celebs Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn al kussend gespot en bevestigen zo...

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn al kussend gespot en bevestigen zo datinggeruchten

J-Lo was tot voor kort nog samen met Alex Rodriguez.

ben affleck jennifer lopez
© Getty

De geruchten dat Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (51) terug samen zijn, doen al een tijdje de ronde, maar het bleef bij alleen maar speculaties. Tot nu! De twee celebs zijn al kussend gespot op restaurant en bevestigen zo zelf het nieuws dat ze weer aan het daten zijn.

Jennifer Lopez was tot voor kort nog samen met Alex Rodriguez. Half maart deden de geruchten de ronde dat het koppel uit elkaar was, maar een dag later weerlegde J-rod die roddels alweer. Toch bleef de relatie niet duren en een maand later kondigden ze hun officiële breuk aan met een statement in Today.

Slechts twee weken later werd Lopez opnieuw gelinkt aan Ben Affleck, met wie ze van 2002 tot 2004 een relatie had en zelfs verloofd was. Ze werden op verschillende dates gespot. Toch beweerden bronnen volgens Page Six in het begin dat ze altijd gewoon vrienden zijn gebleven, en dat er niets meer aan de hand was. Onlangs bevestigde een bron aan Entertainment Tonight dat ze echt een koppel vormen.

Kussen

En nu is er echt geen ontkennen meer aan, want Page Six deelde foto’s waarop Bennifer intiem te zien is. Ze werden eerder al knuffelend samen gezien en nu werden ze ook al kussend gespot in het restaurant Nobu in Malibu tijdens een familie-etentje met J-Lo’s familie, waar ook haar dertienjarige tweeling Max en Emme volgens de krant aanwezig was. Ben Affleck werd eerder al goedgekeurd door Jennifers moeder Guadalupe Rodriguez, dus het is niet gek dat hij al helemaal part of the family lijkt te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: