Home celebs Tom Felton over zijn band met Emma Watson: ‘We zijn iets’

Tom Felton over zijn band met Emma Watson: ‘We zijn iets’

Máár Emma zou wel nog een relatie hebben, en niet met Felton...

Tom Felton Emma Watson
© Getty

Of er een Zwadderich-Griffoendor-huwelijk zit aan te komen? A girl can only dream, maar Tom ‘Draco Malfidus’ Felton (33) en Emma ‘Hermelien Griffel’ Watson (31) brengen de laatste maanden wel héél veel tijd door samen. Tijdens een exclusief interview met Entertainment Tonight bracht Felton duidelijkheid over zijn sterke band met Emma.

In New York opende onlangs een nieuwe Harry Potter-flagshipstore, en het was vooral daarom dat Tom Felton (virtueel) werd uitgenodigd voor het Amerikaanse praatprogramma Entertainment Tonight. Maar zoals dat wel vaker gaat, weidde het gesprek al snel uit en draaide het interview vooral rond de laatste geruchten die beweren dat de Harry Potter-acteur een romance zou hebben met Emma Watson. En eerlijk als Felton is, omzeilde hij dat onderwerp niet.

‘Heel close’

We zijn iets, als je begrijpt wat ik bedoel‘, gaf hij als antwoord op de vraag of die speculaties iets van waarheid bevatten. ‘We zijn al heel lang heel close. Ik ben dol op haar en vind haar echt fantastisch’, ging hij verder. ‘Hopelijk aanvaardt ze het compliment. Ze betekent alles voor mij. Ze heeft een fantastische invloed op de wereld.’ En hoewel Felton duidelijk head over heels lijkt, liet hij wel weten dat ze geen koppel zijn en er dus ook geen huwelijk op de planning staat. Althans niet tussen hem en Emma. De actrice zou intussen al een tijdje een koppel vormen met Leo Robinton. Meer zelfs: want eerder dit jaar werd zelfs even beweerd dat de twee verloofd zouden zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoe dan ook: de actrice en Felton zijn ontzettend close, en dat is nooit anders geweest. Een kleine twee jaar geleden liet Rupert ‘Ron Wemel’ Grint tijdens een interview met Entertainment Tonight vallen dat de twee altijd een boontje voor elkaar hebben gehad. ‘Er was altijd wel iets. Er waren zeker vonkjes‘, zei hij destijds. En dat ze een dingetje hebben, valt zélfs niet door Emma en Tom te ontkennen. De twee gingen in 2019 nog samen op reis, poseerden zelfs samen voor een kerstfoto én halen zo nu en dan graag herinneringen naar boven. Allemaal dingen die je uiteraard ook als vrienden kan doen, maar zoals we al zeiden: a girl can only dream. En zeg nu zelf: Tom geeft haar toch echt wel héél veel complimentjes, niet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: