Home celebs CUTE: Tom Felton deelt schattige video van zichzelf en Emma Watson op...

CUTE: Tom Felton deelt schattige video van zichzelf en Emma Watson op de set van ‘Harry Potter’

Onlangs waren de twee ook samen op vakantie in Zuid-Afrika.

Tom Felton Emma Watson
© Getty (Mike Marsland/WireImage) / Getty

Wie Tom Felton volgt op Instagram kon zien dat de ‘Harry Potter’-acteur in een nostalgische bui was. Zo deelde hij enkele dagen geleden een schattig filmpje uit de oude doos waarop hij samen met Emma Watson te zien is op de set van de film.

‘Harry Potter’-fans vragen zich ondertussen al een tijdje af of Tom Felton en Emma Watson een koppel vormen. Een tijdje geleden gingen de twee bijvoorbeeld samen op vakantie naar Zuid-Afrika. Toen deelde Tom Felton aka Draco Malfidus een foto van hun twee terwijl ze in pyjama gitaar aan het spelen waren. Fans gingen toen volledig uit hun dak en ook deze week kunnen volgers van de acteur opnieuw een glimp van Emma opvangen op zijn Instagramaccount.

Champion #Slytherin

Begin deze week deelde de acteur namelijk een schattig filmpje uit de oude doos. Hier is te zien hoe de twee in hun jonge jaren een spelletje spelen op de set van een van de ‘Harry Potter’-films. Emma reageert heel beredeneerd zoals we van haar zouden verwachten en Tom is net een tikkeltje verwaand. ‘Kampioen. #Zwadderich’, schreef hij bij de video. Na al die jaren op de filmset is het natuurlijk goed mogelijk dat Emma en Tom gewoon goede vrienden zijn, maar stiekem hopen wij – net zoals veel andere fans – dat er een kleine romance in de maak is. Dramione for the win!

View this post on Instagram

Champion #Slytherin

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.