Home celebs TikTokker betrapt Kim Kardashian op het overduidelijk fotoshoppen van haar lichaam

TikTokker betrapt Kim Kardashian op het overduidelijk fotoshoppen van haar lichaam

In een promovideo van Skims gebeurt er wel iets heel geks met Kims vinger.

Kardashian Photoshop
© Getty

Een Kardashian wordt betrapt op het fotoshoppen van haar lichaam, deel 567. Een TikTok-video gaat momenteel viraal omdat die het ultieme bewijs is dat de Kardashians nog altijd aan hun lijf prutsen met Photoshop. Zouden ze de schandaaltjes zelf nog niet beu zijn?

Je zal ons niet horen zeggen dat Kim Kardashians Skims-ondergoed je geld niet waard is, maar een lichaam zoals in haar reclamecampagnes zal je er zeker niet van krijgen. Een grote blunder bewijst nog maar eens dat de dames hun ‘perfecte’ vormen graag extra perfect maken door eraan te laten trekken en duwen in Photoshop.

TikTokker @alexkelly2014 bekeek een promovideo voor Skims van dichtbij en zag dat de wijsvinger van Kim heel onnatuurlijk vervormt ter hoogte van haar taille. ‘Wie heeft dit goedgekeurd??’, vraagt de dame in kwestie zich terecht af. Wij weten een ding: de persoon die dit heeft goedgekeurd, werkt op dit moment al niet meer voor de Kardashians, want de video gaat viraal. Al zou het ons niet verbazen dat de familie af en toe bewust een schandaaltje uitlokt om in de aandacht te blijven, zeker nu ‘Keeping Up with the Kardashians’ op zijn einde loopt.

@alexkelly2014Who approved of this editing???##kardashian ##photoshopfail ##kim ##skims ##editingfail ##kimk ##kimkardashian ##onceyouseeityoucantunseeit♬ original sound – Alex Kelly

Het zoveelste schandaal

De Photoshopblunder is de zoveelste in de rij voor de Kardashians. Nog niet zo lang geleden lag Khloé onder vuur omdat haar assistente een onbewerkte bikinifoto had gepost, waarop de ster hemel en aarde bewoog om die van het wereldwijde web te laten verdwijnen. De Kardashian-zus schreef naar aanleiding van de ophef een lange post over hoe ze vroeger veel haat kreeg omwille van haar lichaam, waardoor nu heel zelfbewust is. Ze sloot de tekst af met de boodschap dat we niet moeten proberen te passen in het perfecte plaatje dat de maatschappij ons oplegt.

De ster stootte op veel onbegrip met haar post, omdat zij en haar familie net diegenen zijn die dat zogenaamd perfecte lichaamsbeeld in stand houden. Bovendien liet Khloé de tekst voorafgaan door video’s waarin ze toont dat haar lichaam wel degelijk zo slank en strak is als ze toont op haar foto’s. Een beetje contradictorisch, nietwaar? Je zou denken dat de Kardashian-vrouwen hun lesje wel zouden leren na zoveel schandalen en kritiek, maar dat lijkt dus niet het geval te zijn.

Lees ook: