Home celebs Kanye West zou relatie hebben met Irina Shayk: ‘Ze daten nu al...

Kanye West zou relatie hebben met Irina Shayk: ‘Ze daten nu al een paar maanden’

De twee zijn momenteel samen op reis in Zuid-Frankrijk.

kanye west irina shayk
© Getty

Nog geen vier maanden nadat hij en Kim Kardashian de scheiding aanvroegen, heeft Kanye West (44) al een nieuw lief. Althans als we de Britse en Amerikaanse media mogen geloven. De rapper zou samen zijn met model Irina Shayk (35), de ex van Bradley Cooper.

Hoewel Kanye zich voordeed als de grootste zielenpoot op aarde nadat bekend werd dat het Kimye-tijdperk voorbij is, zou hij nu toch al een nieuwe relatie hebben. De beruchte roddelbladen Page Six, Daily Mail en US Weekly melden dat hij en topmodel Irina Shayk een koppel vormen. Dat gerucht deed al langer de ronde, maar zou nu door een bron én foto’s bevestigd zijn. De twee zijn namelijk samen gespot in de Provence, waar ze op vakantie zijn.

Bradley Cooper en Cristiano Ronaldo

Kanye en Irina zijn volgens de bladen al heel lang vrienden. In 2010 kreeg het model zelfs een rol in de videoclip voor zijn nummer ‘Power’. Twee maanden geleden zijn de twee dan beginnen daten. De vonk zou intussen overgeslagen zijn. ‘Kanye en Irina vormen een koppel’, laat een insider weten aan Daily Mail. ‘Ze zijn nu al een paar maanden aan het daten. Kanye voelde zich altijd al aangetrokken tot haar. De twee kijken ernaar uit om te zien wat de toekomst brengt’, aldus .

Exact twee jaar geleden raakte bekend dat Irina en Bradley Cooper na een relatie van vier jaar niet langer een koppel vormden. De twee hebben samen een dochtertje van vier, Lea. Kwatongen beweerden destijds dat Lady Gaga, de tegenspeelster van Bradley in ‘A Star Is Born’, iets met de breuk te maken had. Sindsdien stond het liefdesleven van het Russische model op een laag pitje. Voor haar relatie met Bradley had ze een relatie met topvoetballer Cristiano Ronaldo.

Nog niet officieel gescheiden

Terwijl Irina en haar nieuw lief van hun reisje in Zuid-Frankrijk genieten, is de scheiding van Kim en Kanye nog volop aan de gang. De twee zouden wel nog steeds een goede band hebben. Zo feliciteerde Kim hem een aantal dagen geleden op Instagram met zijn verjaardag. Dat Kanye intussen al weer van ‘t straat is, zou ze hem volgens bronnen dan ook gunnen. ‘Irina en Kim zijn niet bevriend, dus dat kan al niet voor problemen zorgen’, staat er in de tabloids te lezen.

Lees ook: