https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn dan toch niet uit elkaar: ‘We...

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn dan toch niet uit elkaar: ‘We werken aan een aantal dingen’

Het koppel weerlegt de geruchten over een breuk.

jennifer lopez alex rodriguez
© getty

Gisteren waren we even in shock, want het nieuws deed de ronde dat Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) uit elkaar waren. Het koppel weerlegt nu die geruchten en vertelt dat het toch nog bij elkaar is, maar aan een aantal dingen werkt.

Je hebt het je oma ongetwijfeld ooit al horen zeggen: ieder huisje heeft zijn kruisje. En ja, dat geldt zelfs voor de grootste villa’s in Hollywood. Zo bleek gisteren dat het over en uit is met J-Rod, de bijnaam die het celebkoppel J.Lo en Alex Rodriguez kreeg. De twee waren vier jaar samen waarvan twee jaar verloofd, maar de afstand tussen beiden én overspel zou de relatie de das om gedaan hebben.

Moeilijke periode

Echte romantici zagen zo voor de zoveelste keer een droomkoppel uit elkaar gaan en gaven bijna hun geloof in de liefde op. Maar goed nieuws voor al die romantische zieltjes! Jenny from the block en Alex drukken namelijk die geruchten de kop in in een gezamenlijk statement aan People.  ‘We werken aan een aantal dingen’, aldus het stel.

Moeilijke periode

‘Ze gingen nooit officieel uit elkaar’, vertelt een bron die dicht bij hen staat aan People. ‘Ze hebben erover gepraat en zijn nog steeds samen. Ze hebben even een moeilijke periode.’ Diezelfde bron weerlegt ook de geruchten dat Alex een affaire zou hebben met een jonge realityster. ‘Jennifer werkt in de Dominicaanse Republiek en hij zit in Miami, dus het is moeilijk om elkaar te zien. Zeker met het coronavirus en de quarantaine. Maar ze willen toch proberen om samen te blijven.’

Lees ook: