Home celebs Jessie J (32) stelt nieuwe vriend op ludieke manier voor op Instagram

Jessie J (32) stelt nieuwe vriend op ludieke manier voor op Instagram

De zangeres postte enkele foto's van hun tweetjes als reactie op paparazzifoto's die onlangs online verschenen.

jessie j
© getty

Jessie J, die voordien samen was met Channing Tatum, heeft een nieuw lief. De zangeres maakt de relatie Instagram official door een reeks grappige foto’s te posten. Dit doet ze eigenlijk als reactie op een paparazzifoto  van hun tweetjes die eerder online verscheen.

Een relatie geheim houden (voor de paparazzi) is als celeb een lastige karwei! Dat ondervond ook Jessie J onlangs aan den levende lijve. De zangeres werd gefotografeerd toen ze in het zonnetje van een lunch genoot met een man. In het bijhorende artikel omschreef The Daily Mail haar tafelgenoot als een vriend, maar Jessie J zet nu de puntjes op de i op Instagram. ‘Er werd een verhaal gepubliceerd’, begint Jessie J haar bericht. ‘Het artikel was lief, maar de foto’s?!’

Betere foto’s

Jessie maakt vervolgens duidelijk hoe verschrikkelijk ze de paparazzikiekjes vindt met een reeks lachende én huilende emoji’s. ‘Ik lijk op een oude man die een boot heeft’, lacht ze. ‘Dus… Max en ik vonden dat jullie betere foto’s verdienen. Dan moeten jullie niet meer in auto’s of bosjes schuilen.’ Wat volgt, is een reeks van foto’s van hun tweetjes waarmee Jessie hun relatie eigenlijk Instagram official maakt. Zeker omdat ze op het einde van haar post schrijft: ‘PS hij is niet mijn mannelijke vriend‘.

De gelukkige is Max Pham Nguyen, een professionele danser. Of de twee elkaar zo leerden kennen is niet geweten. Wat wel duidelijk is als je door de foto’s scrolt, is dat de twee het enorm goed met elkaar kunnen vinden.

Lees ook: