Home celebs Khloé Kardashian maakt verzoening met Tristan Thompson Instagram official

Khloé Kardashian maakt verzoening met Tristan Thompson Instagram official

Ze postte sinds lange tijd opnieuw een foto samen.

khloé kardashian tristan thompson
© getty

Khloé Kardashian (36) zou al sinds vorige zomer opnieuw samen zijn met haar ex Tristan Thompson (30), de papa van haar kindje True. Ze postte voor de allereerste keer opnieuw een foto met hem samen en maakt hun verzoening op die manier Instagram official.

Het liefdesleven van Khloé Kardashian is al een echte rollercoaster geweest. Haar eerste huwelijk met Lamar Odom, de twee stapten nadat ze elkaar amper een maand kenden in het huwelijksbootje, eindigde na vier jaar. De basketbalspeler zou haar verschillende keren bedrogen hebben en was ook verslaafd aan drugs. In 2016 maakte de realityster uit ‘Keeping Up With The Kardashians‘ haar relatie met Tristan Thompson bekend en een jaar later ging haar grote droom in vervulling: ze was zwanger van haar allereerste kindje. Maar helaas werd ook dat sprookje aan flarden geslagen. Tristan bedroog haar toen ze hoogzwanger was. En het zou niet de eerste keer geweest zijn dat hij zijn handen niet thuis kon houden.

Verjaardag

Het overspel werd breed in de media uitgesmeerd en iets later beviel Khloé van hun dochtertje True. Alles leek na een tijdje weer koek en ei te zijn tussen de twee, maar Tristan ging opnieuw in de fout. Hij kuste met Jordyn Woods, de beste vriendin van haar jongste zusje Kylie Jenner. Dit alles ligt ondertussen twee jaar achter ons en het lijkt erop dat Khloé en Tristan ondanks hun woelige verleden elkaar toch opnieuw teruggevonden hebben. Geruchten deden al sinds vorige zomer de ronde dat het koppel opnieuw samen was en Khloé maakte die verzoening Instagram official door voor de eerste keer in een heel lange tijd opnieuw een foto te posten van hun tweetjes samen.

De reden hiervoor is Tristans 30ste verjaardag. En de woorden die Khloé onder het familieportret schrijft, want ook kleine True staat op het kiekje tussen haar ouders, zijn hartverwarmend. ‘Diegenen die voorbestemd zijn om samen te zijn, zijn diegenen die alles overwinnen dat net bedoeld is om hen uit elkaar te drijven en daar nog sterker uitkomen dan ze al waren’, aldus Khloé. Ze vertelt nog dat ze Tristan enorm graag ziet en dat ze niet kan wachten om samen herinneringen te maken. ‘Dit is wanneer het leven gewoon goed begint te worden’, besluit ze.

Zusje of broertje voor True

Eerder maakte Khloé in een teaser voor het nieuwe seizoen van ‘KUWTK’ al duidelijk dat ze een tweede kindje wil met Tristan. Ze liet haar eitjes invriezen en besprak met Tristan dat ze hun agenda’s moeten samenleggen zodat er embryo’s gemaakt kunnen worden. ‘Ik ben klaar om weer zwanger te zijn’, aldus Khloé.

Lees ook: