Home celebs Kylie Jenner en Travis Scott verschijnen met dochtertje Stormi op de rode...

Kylie Jenner en Travis Scott verschijnen met dochtertje Stormi op de rode loper

'Travis en Kylie waren heel lief en schattig. Ze hielden elkaars hand vast en leken weer samen te zijn.'

kylie jenner travis scott
© Getty

Kylie Jenner (23) en Travis Scott (30) gingen begin oktober 2019 (voorlopig) uit elkaar. Nu lijken de ouders van Stormi Webster (3) echt weer back on track te zijn. Ze verschenen samen op de rode loper van een event.

Toen het nieuws bekend raakte dat Kylie Jenner en Travis Scott na 2,5 jaar een punt hadden gezet achter de relatie, wisten we al dankzij een bron dat het om een tijdelijke breuk ging. ‘Ze kappen niet officieel met hun relatie, maar willen gewoon wat tijd apart doorbrengen’, vertelde die bron toen aan E! News.

In maart 2020 deed het gerucht al de ronde dat ze terug samen waren en een maand later bleek ook dat ze de lockdown samen doorbrachten. Nu lijken de ouders van Stormi Webster er echt voor te gaan. Ze verschenen zopas samen met hun dochtertje op de rode loper van de 72ste editie van het Parsons Benefit in New York City.

Wifey

Daar werd Travis samen met andere creatievelingen geëerd. Tijdens zijn speech noemde de ‘Highest in the Room’-zanger Kylie ‘wifey’, een koosnaam die hij ook al in het verleden gebruikte, en vertelde hij haar dat hij van haar houdt. ‘Wifey, ik hou zoveel van je’, zei de rapper.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door People Magazine (@people)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens People zag een ooggetuige het duo gedurende het event affectie tonen voor elkaar. ‘Travis en Kylie waren heel lief en schattig. Ze hielden elkaars hand vast en leken weer samen te zijn’, aldus de bron. Ze lijken dus zeker meer te zijn dan alleen goede co-ouders voor Stormi. Kylie deelde ook onderstaande schattige foto waarin Travis zijn ‘wifey’ vastheeft rond haar middel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: