https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Relatie Jennifer Lopez en Ben Affleck is nu ook Instagram official

Relatie Jennifer Lopez en Ben Affleck is nu ook Instagram official

Al zijn het niet de zangeres en acteur die een romantisch kiekje van Bennifer 2.0 op hun sociale media plaatsen.

Jennifer Lopez Ben Affleck
© getty

De geruchten dat Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (48) opnieuw samen zijn, doen al enige tijd de ronde. Het paar werd zelfs al kussend gespot. Het was enkel nog wachten tot het koppel het nieuws zelf bevestigde. Sinds gisteren is Bennifer 2.0 Instagram official, al verliep dat iets anders dan verwacht.

We moeten al tot 2002 teruggaan, want toen vormden Jennifer Lopez en Ben Affleck het heetste koppel van Hollywood. De twee waren zelfs verloofd, maar hun sprookje eindigde twee jaar later. Toen de zangeres begin dit jaar uit elkaar ging met Alex Rodriguez werd ze steeds vaker gespot in het gezelschap van de acteur, waardoor de geruchtenmolen natuurlijk op volle toeren draaide.

Verjaardagsfeestje

Half juni werden die datinggeruchten bevestigd toen Page Six foto’s deelde waarop ze al kussend te zien waren in een restaurant in Malibu tijdens een etentje met Jennifers familie. Anno 2021 is een relatie uiteraard pas serieus als je het ook op je sociale media bevestigt, en dat gebeurde onlangs bij de tortelduifjes. Al ging die eer om het Instagram official te maken niet naar J.Lo of Ben, door zoals de meesten een romantische foto van hun tweetjes te delen, maar wel naar Leah Remini.

De actrice hield een verjaardagsfeestje waarop Jennifer en Ben blijkbaar samen aanwezig waren. Er stond een photo booth waar alle aanwezige celebs maar al te graag in poseerden en zo ook Jen en Ben. Leah deelde gisteren een filmpje op haar Instagrampagina als samenvatting van deze geweldige dag en rond seconde tweeëndertig zie je haar plots opduiken met aan haar zijde een knuffelende Jen en Ben! Het is de eerste foto van Bennifer 2.0 die opduikt op sociale media en op die verrassende manier maakte Leah eigenlijk hun relatie Instagram official.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Leah Remini (@leahremini)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dolverliefd

‘Hun levens en families raken op dit moment volop verstrikt in elkaar, maar ze voelen nog niet de nood om zich te verloven’, vertelt een bron aan E!. ‘Dat is voor hen nu geen prioriteit. Ze voelen zich heel zeker van de relatie en Ben aanbidt Jennifer. Dit is echt voorbestemd en iedereen rondom hen vindt ze een perfecte match. Een andere bron vertelde dan weer in People dat de twee dolverliefd zijn en dat ze de liefdes van elkaars leven zijn.

Lees ook: