https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Anna Faris (44) stapte stiekem in het huwelijksbootje

Anna Faris (44) stapte stiekem in het huwelijksbootje

'Het was geweldig', vertelt de 'Scary Movie'-actrice.

anna faris
© getty

Anna Faris (44), bekend van onder meer ‘Scary Movie’, stapte stiekem in het huwelijksbootje met haar partner Michael Barrett. ‘Het was geweldig’, vertelt de actrice in haar eigen podcast.

Anna Faris speelde al in tal van films en series mee, maar haar bekendste rol is toch die van Cindy in de ‘Scary Movie’-films. Heel wat mensen kennen haar ook als Erica, de draagmoeder van de tweeling van Monica en Chandler in ‘Friends‘. De actrice stapte onlangs stiekem in het huwelijksbootje met haar partner en cameraman Michael Barrett (51). Ze hing het nieuws niet aan de grote klok en ook op haar Instagrampagina kunnen we voorlopig geen enkele trouwfoto spotten. Ze verklapte dit goede nieuws in haar eigen podcast ‘Anna Faris Is Unqualified’.

‘Mijn man’

Ze verwees naar Michael als ‘mijn verloofde’, maar corrigeerde zich onmiddellijk daarna door te zeggen: ‘hij is nu mijn man’. ‘Sorry liefje, ik flapte het er gewoon uit’, excuseerde ze zich achteraf tegen haar kersverse echtgenoot die ongetwijfeld ook meeluisterde. ‘Ik kan gewoon niet meer verloofde zeggen.’ Anna vertelde niet veel meer over de trouw enkel dat het fantastisch was. ‘Het was geweldig‘, aldus de actrice. Ze gaf ook nog prijs dat ze hun jawoord uitwisselden in een plaatselijk gerechtsgebouw in Washington.

© photo news

Anna maakte haar verloving begin 2020 bekend in ‘The Late Late Show with James Corden’. Het koppel leerde elkaar kennen toen ze in 2017 samenwerkten voor de komedie ‘Overboard’. Voor Anna is het haar derde huwelijk. Ze stapte in 2004 in het huwelijksbootje met Ben Indra, bekend van ‘Raising Dad’, en in 2009 met Chris Pratt, bekend van ‘Jurassic World’. Met die laatste heeft ze een achtjarig zoontje Jack. Michael heeft twee kinderen uit zijn vorige relatie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anna Faris (@annafaris)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: