Home celebs HOERA: acteur Louis Talpe wordt deze zomer voor het eerst vader

HOERA: acteur Louis Talpe wordt deze zomer voor het eerst vader

De 38-jarige acteur en zijn 12 jaar jongere echtgenote gaven elkaar in mei vorig jaar het jawoord.

louis talpe
© Belga Image

Louis Talpe wordt voor het eerst papa. Dat kondigde de 38-jarige acteur bekend van onder meer ‘Mega Mindy’ en ‘Spitsbroers’ vanochtend aan op Instagram. Zijn echtgenote Tiffany Ling-Vannerus (26) is uitgerekend voor deze zomer.

‘Vanaf deze zomer zadelen we een extra pony op’, schreef Louis Talpe vanochtend bij onderstaand beeld op Instagram. Op de foto zien we de 38-jarige acteur en zijn echtgenote Tiffany Ling-Vannerus (26) te paard met tussen hen in een – voorlopig – onbereden pony.

Talpes collega’s zijn alvast dolblij voor de ‘Mega Mindy’-acteur. ‘Waaauuww!!! Congratulations!!!!’, schreef Eline De Munck. Lynn Van Royen feliciteerde haar ‘Spitsbroers’-collega met de woorden ‘Jaaaa proficiat bro!!’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verliefd, verloofd, (tweemaal) getrouwd

Talpe en Ling-Vannerus maakte hun relatie officieel op Instagram in de zomer van 2017. De acteur vroeg zijn Zweedse vriendin ten huwelijk in november 2018. Zo’n 6 maanden later, in mei 2019, gaven ze elkaar het jawoord voor de Belgische wet. Afgelopen zomer stapten ze voor de tweede maal in het huwelijksbootje, maar deze keer in Ling-Vannerus’ thuisland Zweden.

‘Ik heb geen woorden om deze dag te beschrijven’, deelde Talpe toen op Instagram over zijn tweede bruiloft. ‘Het oversteeg alles wat ik ooit verwachtte. Jij bent mijn alles, en ik ben zo dankbaar dat ik je man ben.’ Ook Tiffany bevond zich op de spreekwoordelijke roze wolk. ‘Ik kan me geen betere levenspartner wensen’, schreef ze bij onderstaande portretreeks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer celebritynieuws: