https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Julie Van den Steen presenteert tijdens de paasvakantie de ochtendshow van Qmusic

Julie Van den Steen presenteert tijdens de paasvakantie de ochtendshow van Qmusic

Ze vervangt Maarten en Dorothee en krijgt daarbij de hulp van twee influencers.

Julie Van den Steen
© DPG

Julie Van den Steen (28) keert binnenkort tijdelijk terug naar de radiostudio. Ze zal tijdens de paasvakantie samen met Average Rob en TikTok-fenomeen Nicolas Caeyers de ochtendshow van Qmusic voor haar rekening nemen.

Vanaf volgende week zal er een niet zo oude bekende stem door je radio klinken. Julie Van den Steen (28) neemt bij Qmusic tijdelijk het roer over van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, die beiden van twee weken paasvakantie zullen genieten. Ze zal er tijdens de ochtendshow niet alleen voor staan, want de eerste week krijgt ze de hulp van Average Rob en in de tweede week wordt ze vergezeld door Nicolas Caeyers. Dat onthulde ze deze ochtend samen met Maarten en Dorothee tijdens de ochtendshow.

‘We kunnen de paasvakantie met een gerust hart ingaan, want Julie heeft uiteraard heel wat jaren radio-ervaring. We zijn dan ook blij dat ze de Q-luisteraars twee weken lang door de ochtend zal loodsen’, aldus Maarten en Dorothee.

‘Zin in’

Het is intussen al bijna twee jaar geleden dat Julie besloot om haar carrière als radiopresentatrice on hold te zetten. Ze stond vijf jaar lang aan de zijde van Peter Van de Veire tijdens de ochtendshow op MNM, maar besloot na veel wikken en wegen een pauze in te lassen. Nu heeft ze weer goesting om er (tijdelijk) in te vliegen.

‘Na twee jaar kruip ik nog eens achter de radiomicrofoon. Ik heb er enorm veel zin in om de Q-luisteraars te leren kennen en hen ‘s ochtends te vergezellen tijdens deze toch wel wat atypische paasvakantie. Alleen het vroege opstaan zal terug wennen worden’, vertelt ze in een persbericht.

Vanaf maandag 5 april tot en met vrijdag 16 april hoor je Julie elke ochtend van 6u tot 10u op Qmusic. Net zoals Maarten en Dorothee zorgt ze elke ochtend van 9u tot 10u voor extra ambiance met Het Foute Uur.

Lees ook: