Home celebs Marco Borsato teaset op Instagram zijn comeback

Marco Borsato teaset op Instagram zijn comeback

Het ziet ernaar uit dat de Nederlandse zanger gaat samenwerken met twee andere kleppers.

marco borsato comeback
© getty

De meeste dromen zijn bedrog. Maar Marco Borsato (54) die eindelijk terug muziek maakt, is gelukkig geen droom! De Nederlandse zanger teaset op Instagram zijn comeback.

De koning van de Nederlandse meezingers, is ongetwijfeld Marco Borsato. Of je nu vijf of negentig jaar bent, de lyrics van ‘Dromen zijn bedrog’, ‘Rood’ of ‘Ik leef niet meer voor jou’ kan werkelijk iedereen meezingen. Het is al even geleden dat de Nederlandse zanger een nieuwe single uitbracht, maar daar komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk verandering in! Marco postte een geheimzinnig bericht op Instagram dat doet uitschijnen dat hij een comeback plant op dinsdag 9 maart, meer bepaald om 9u03.

Rolf Sanchez en John Ewbank

Dat bericht is een filmpje waarin Marco naast twee anonieme personen te zien is. Het internet zou het internet natuurlijk niet zijn als ook deze namen al niet geraden werden. Volgens fans gaat het om songwriter John Ewbank en Rolf Sanchez. Met die eerste werkte Marco in 2019 al samen voor de hit ‘Lippenstift‘ en Rolf kan je kennen van het nummer ‘Más Más Más‘ dat momenteel grijs gedraaid wordt op de radio. John en Rolf bevestigden de samenwerking door op hun beurt hetzelfde filmpje te delen op hun sociale media, dit keer met enkel hun hoofd dat herkenbaar is. Marco reageerde daar ook telkens op met een hartje.

‘Ik kan niet wachten’

De reacties op de samenwerking klinken alvast laaiend enthousiast. Zo reageerde André Hazes met een vlammenemoji, Marthe van K3 schreef: ‘Ik kan niet wachten’. ‘Wauw heel benieuwd’, typte Belle Perez. Ook Marco’s zoon en dochter staken hun papa een hart onder de riem: ‘Countdown’, schreef Luca die al niet meer kan wachten en Jada typte een reeks enthousiaste emoji’s. Ook wij zijn natuurlijk razend benieuwd!

Marco verdween in 2020 uit de schijnwerpers omdat hij kampte met een burn-out. ‘Ik zit er echt volledig door’, gaf de zanger toen toe. ‘Wat ik doe, is mijn leven. Maar ik merk nu dat de energie weg is.’ Niet lang daarvoor kwam zijn affaire met de pianiste Iris Hond aan het licht en iets later liep zijn huwelijk met Leontine op de klippen.

Lees ook: