Home celebs ‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin draagt het grappigste mondmasker ooit

‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin draagt het grappigste mondmasker ooit

Het is een hint naar de populaire kerstfilm.

home alone
© CENTURY FOX

Een mondmasker is ondertussen een vast onderdeel geworden van onze outfit. We zagen ze al in de meest uiteenlopende kleuren en prints voorbijkomen, maar dat van ‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin wint toch de prijs van het meest grappige exemplaar.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft iedereen er een nieuw accessoire bij, naast die hippe schoenen en statement ketting: een mondmasker. We hebben er eentje in onze handtas, auto, jaszak enzovoort zodat we ten alle tijden onszelf en de anderen kunnen beschermen. We zagen die mondmaskers al in verschillende kleuren en de meest uiteenlopende prints voorbijkomen, maar dat van ‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin wint toch de prijs voor het meest grappige exemplaar.

Bekende uitdrukking

De acteur postte een foto op Twitter waarin hij zijn originele mondmasker toont. Op het lapje stof staat de bekende uitdrukking die de kleine Kevin maakt, in de meest populaire kerstfilm ooit, wanneer hij beseft dat zijn ouders zonder hem vertrokken op vakantie en hij dus helemaal alleen achterblijft thuis.

‘Ik blijf veilig door de gevilde huid van mijn jongere zelf te dragen’, schrijft de celeb al lachend als onderschrift. ‘Vergeet jullie maskers niet te dragen.’ Op die manier stuurt hij een belangrijke boodschap uit, maar houdt hij het luchtig door het te verpakken in een grappige jasje of beter gezegd maskertje. Meer dan geslaagd, als je het ons vraagt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: