Home celebs ZIEN: Heidi Van Tielen had in haar laatste ochtendshow een heel speciale...

ZIEN: Heidi Van Tielen had in haar laatste ochtendshow een heel speciale vraag voor haar zus

Er vloeiden wel wat traantjes...

© Qmusic

Deze ochtend was het voor Heidi Van Tielen de allerlaatste keer dat ze in de studio van Qmusic stond. Voordat ze in de ochtendshow afscheid nam van haar collega’s en luisteraars, wilde ze haar zus nog een belangrijke vraag stellen. Kippenvelmoment!

Wil jij meter worden?’ vroeg Heidi al snotterend aan haar zus Erika Van Tielen. Eind april kondigde de radiopresentatrice al aan dat ze voor de eerste keer mama zou worden en dat ze daarom ook afscheid zou nemen van de radio.

Ik heb beslist dat dit het ideale moment is voor iets nieuws in mijn leven. Daarom neem ik met een warm hart en heel veel goede herinneringen voor de zomer afscheid van Qmusic. Ik hou jullie uiteraard graag op de hoogte van nieuwe plannen, maar voorlopig ga ik me voor 100 % concentreren op Project Baby‘, vertelde ze toen. 

Vandaag was het voor luisteraars de allerlaatste keer dat ze Heidi live op Qmusic hoorden. De ochtendshow stond volledig in het teken van haar afscheid, en daar kwam meer dan één traantje aan te pas.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.