https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HOERA: Jonas Van Geel en Evelien Bosmans zijn ouders geworden van hun...

HOERA: Jonas Van Geel en Evelien Bosmans zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Het koppel koos voor maar liefst drie (!) meters en één peter.

Bevallen tijdens deze tropische temperaturen is geen pretje, maar het lijkt erop dat Jonas van Geel en Evelien Bosmans ouders geworden zijn van hun eerste kindje tijdens deze hittegolf. Evelien heeft namelijk net bekendgemaakt op Instagram dat hun kleine spruit geboren is.

Sinds vandaag prijkt het geboortekaartje van hun eerste kindje op het Instagramaccount van Evelien Bosmans (29). Evelien en haar partner Jonas Van Geel (34) zijn namelijk ouders geworden van een zoontje Charlie.

Eind april vertelde Jonas al in een interview met Radio 2 dat het een jongen zou worden. Ook gaf hij mee dat zijn vriendin voor 11 juli uitgerekend was. Al kon de kleine Charlie duidelijk niet wachten om geboren te worden, want hij kwam zo’n dikke twee weken te vroeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op een foto van het kleintje is het nog even wachten, maar op het geboortekaartje kunnen we wel al zien wie zich meter en peter van het kleintje mag noemen. Opvallend is dat het koppel voor maar liefst drie (!) meters koos, namelijk actrice Daphne Wellens, tv-gezicht Frances Lefebure en schrijfster Astrid Haerens. Als peter kozen ze voor Jelle Cleymans, een goede vriend én collega van Jonas.

Lees ook: