Home celebs Actrice Evelien Bosmans toont prachtig bol buikje op vakantie op Mallorca

Actrice Evelien Bosmans toont prachtig bol buikje op vakantie op Mallorca

Het eerste kindje van Evelien Bosmans en Jonas Van Geel zal vermoedelijk een zomerbaby worden.

Evelien Bosmans
© Belga

‘Gent West’-actrice Evelien Bosmans geniet momenteel van de zon op het Spaanse eiland Mallorca. Op enkele vakantiekiekjes toont ze voor het eerst haar bolle buik, die al mooi zichtbaar is. Dat wordt een zomerbaby!

Evelien Bosmans hield samen met vrienden een kleine fotoshoot op de kliffen en stranden van Cala Figuera, een kustdorpje op Mallorca, en deelde het resultaat op Instagram. De stralend zwangere actrice is er op reis met onder meer Lukas De Wolf, een collega-acteur die je kan kennen als onderhandelaar Ibrahim in ‘De Dag’. Jonas Van Geel lijkt niet van de partij te zijn. Hij is vermoedelijk in België achtergebleven voor de voorstellingen van ‘Spamalot’, het theaterstuk van Stany Crets waarin Van Geel meespeelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jonas Van Geel kondigde eind januari op televisie aan dat hij papa wordt. Het is echter niet geweten wanneer de baby verwacht wordt. Aangezien zijn vriendin nog mag vliegen, zal het vermoedelijk niet voor onmiddellijk zijn.

Meer babynieuws: