Home celebs Jonas Van Geel wordt binnenkort voor de eerste keer papa

Jonas Van Geel wordt binnenkort voor de eerste keer papa

De presentator is al enkele jaren samen met zijn vriendin Evelien.

Jonas Van Geel
Photonews

‘Woehoeeew! We krijgen een baby Van Geel!’, staat er deze ochtend te lezen op het Instagramaccount van VTM. Jonas Van Geel wordt namelijk voor de eerste keer papa. De presentator heeft het nieuws zelf bekendgemaakt tijdens de opnames van het grote verjaardagsgala naar aanleiding van dertig jaar VTM.

Jonas is al enkele jaren samen met zijn vriendin Evelien Bosmans en het was ook geen geheim dat de acteur een grote kinderwens had. Enkele jaren geleden heeft hij namelijk in een interview met Story verteld dat hij ooit graag papa wil worden, maar dat hij er toen nog niet mee bezig was. Eerst wou de presentator zich op zijn carrière focussen.

Toch zou zijn vriendin al een jaartje gestopt zijn met de pil. In een interview met Radio 1 vorig jaar zei ze dat ze niet gestopt was om aan kinderen te beginnen, maar omdat ze zich zorgen maakte over de hoeveelheid hormonen die ze binnenkreeg.

Het koppel heeft dus de natuur hun gang laten gaan en een jaartje later zijn de twee dus in verwachting van hun eerste kindje. Wanneer de baby geboren zou worden en het geslacht is voorlopig nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

Nog meer showbizznieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.