Home celebs WEDDING BELLS: Sven en Amanda stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje

WEDDING BELLS: Sven en Amanda stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje

De voormalige ‘Mijn Pop-uprestaurant!'-deelnemers hadden bovendien nog een mededeling voor al hun gasten.

VTM

Sven en Amanda uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ gaven elkaar midden mei al het jawoord in het gemeentehuis, maar het grote feest zou pas later volgen. Afgelopen vrijdag was het zover en deed het koppel het nog eens over voor al hun vrienden en familie.

‘Officieel zijn we getrouwd’ klonk het een maand geleden op de Facebookpagina van Sven en Amanda. In mei gaf het koppel elkaar al het jawoord op het gemeentehuis, maar het duo liet toen al weten dat ze midden juni nog een groot feest gaven voor al hun familie en vrienden.

Afgelopen vrijdag was het zover en vierden Sven en Amanda nog eens hun liefde voor elkaar. Dat deden ze voor de kerk in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen. Wie aanwezig was, wist dat het koppel nog een mededeling had voor al hun gasten. Op de uitnodiging stond namelijk dat ze een primeur hadden, zo schrijft Het Nieuwsblad. Het koppel gaf tot op de grote dag niets kwijt, maar ze vertelden er wel bij dat Amanda niet in verwachting was.

Wat was het grote nieuws dan? De twee zijn duidelijk nog niet van plan om hun horecaplannen op te bergen, want vanaf september nemen ze in Retie het frituur ’t Festijn over. Binnen een jaar willen ze er vlak naast ook nog een restaurant openen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.